Tommy Nicolaisen: – Surt å miste semifinale-plassen!

Annonse: Men landslagslederen er allikevel fornøyd med Norges innsats mot Hviterussland! – Spillerne var fornøyde med innsatsen! uttaler Tommy Nicolaisen. –  Det er surt å tape denne kampen og at vi dermed mistet semiplassen. Vi gav Hviterussland god motstand, og […]
Annonse:

Men landslagslederen er allikevel fornøyd med Norges innsats mot Hviterussland!

Tommy Nicolaisen etter Tsjekkia-kampen

– Spillerne var fornøyde med innsatsen! uttaler Tommy Nicolaisen. –  Det er surt å tape denne kampen og at vi dermed mistet semiplassen. Vi gav Hviterussland god motstand, og viste at vi faktisk kan klare oss mot slike lag. Vi venter nå på å få vite hvem vi møter i plasseringskampene, og vi tar med oss en god erfaring fra kvartfinalen!

Merk: Plasseringskampene (kamp om 5-8. plass) avgjøres utifra resultatene fra kvartfinalen og på bakgrunn av statistikken fra gruppespillet. Den beste tapende kvartfinalisten  møter den dårligste tapende kvartfinalisten , og de to andre tapende kvartfinale-lagene møter følgelig hverandre i den andre plasseringskampen. Deretter møtes vinnerne av disse to kampene hverandre (kamp om 5. og 6. plass), og taperne møter hverandre i kampen om 7. og 8. plassen.

Informasjon om Norges motstandere i plasseringskampene (og klokkeslett) kommer etter siste kvartfinale i kveld mellom storlagene Tsjekkia og Belgia kl. 20:00.

Please follow and like us:
error
Annonse: