UEFS Futsal-EM: – Håper at vi vinner med god margin mot Israel!

Tommy Nicolaisen har troen på landslagsgutta!
Annonse:

 

I forkant av Isreal-kampen kommenterer Tommy Nicolaisen følgende: – Jeg er fantastisk stolt av landslagsgutta; synes vi har gjort en kjempeinnsats. I kampen i morgen håper jeg vi har lært så mye av mesterskapet at jeg håper vi vinner med god margin. Jeg synes vi har prestert over all forventning med tanke på at vi har vært på høyde med land som både Slovakia, som slo Belgia i gruppekampen, og Hviterussland som nå er i finalen! Hviterussland spilte vi jevnt mot til full tid! Jeg synes landslaget har en lys fremtid!

Merk: Israel-kampen sendes  ikke på web-TV, i følge den tsjekkiske arrangørgruppen!

Kampene fra mesterskapet har blitt sendt fra denne linken: www.net-tv.cz/futsal2

Please follow and like us:
error
Annonse: