3 spillere kan registreres gratis før sluttspillet

Annonse: IFS må øke spilleravgiften til 200 kr. Grunnet økte utgifter på funksjonærteam, dommerteam, landslag og ikke minst hall-leie, ser IFS seg dessverre nødt til å øke til 200 kr. pr. spiller etter rundt syv år med samme pris. For […]
Annonse:

IFS må øke spilleravgiften til 200 kr.

Grunnet økte utgifter på funksjonærteam, dommerteam, landslag og ikke minst hall-leie, ser IFS seg dessverre nødt til å øke til 200 kr. pr. spiller etter rundt syv år med samme pris. For å kompensere for denne økningen vil IFS gjøre følgende:

– Det blir gratis å registrere 3 spillere til sluttspillkampene (nye spillere må føres på spillerlistene etter gruppespillet og før første sluttspillkamp).

– Vinnerlagene i hver turnering får gratis deltagelse i neste turnering i sin lokale avdeling

– Maratonmesterne 2016/2017 får gratis NM-deltagelse.

Økte utgifter har også blitt et faktum etter at IFS nå må kjøpe egen server grunnet enorm trafikk og trykk på nettsidene. Server må driftes av egen IT-tekniker. Det har vært store problemer på internett i de to siste årene som har ført til at verken Skandinaviatabellen eller Maratontabellen har fungert som den skal, men med omlegging til ny server vil all lagstatistikk være synlig. IT-team arbeider i disse dager med utvikling og testing.

Please follow and like us:
error
Annonse: