Futsal-VM 2015: Norge kan møte disse!

Se video av futsalstorheter som Colombia og Argentina!
Annonse:

 

IFS-forbundet er medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet Asociacion Mundial de Futsal (AMF) og Det Europeiske Futsalforbundet Union Europea de Futsal (UEFS). Innunder disse forbundene er IFS ansvarlig for administrering av offisielt landslagsuttak i Norge. Norge Futsal har deltatt i to VM og fem EM siden 2003.  IFS organiserer futsal gjennom et kameratfotball-konsept; dvs. at i tillegg til organiserte lag, kan uorganiserte lag (lag som ikke er registrert i NIF) få spillegodkjenning i Norge og Europa  gjennom IFS-forbundet.

29. september – 03. oktober 2014 var  Lloret de Mar (Spania) vertsby for VM-kvalifisering i anledning AMF Futsal-VM 2015. Landslaget kapret sisteplassen fra Europa, og er klar for VM.

Klikk her for å se kvalikk-troppen!

De to beste fra kvalifiseringen i Spania gikk videre til AMF Futsal-VM 2015. I innledende runder i VM vil landslaget sannsynligvis møte sør-amerikanske lag med futsalrøtter helt tilbake til 1930-årene. Spesielt Colombia er i en særstilling når det gjelder ressurser og futsalutvikling. Se Colombia spille i videoene nedenfor, og få med deg informasjon helt nederst om Colombias futsal-playmaker, John Pinilla!


AMF promoterte futsal under World Games 2013 i Colombia.

Se finalen mellom Colombia vs. Venezuela:

 

 

Colombias John Pinilla: En leken futsalspiller!

 

 

I AMF Futsal-VM 2011 vant Colombia over Paraguay. John Jairo Pinilla (i midten på bildet ovenfor, red. anm) er en storhet i colombiansk futsal. Se han briljere i VM-finalen og i colombianske futsalserie. John Pinilla scoret tre mål i finalen mellom Colombia og Paraguay. Colombia vant sin andre VM-finale.

 

Semifinale i AMF Futsal-VM 2011 i Colombia:

Argentina vs Colombia 2011 –  Del 1:

 

 

 Argentina vs Colombia 2011 – Del 2:

 

Se tidligere futsal-action av John Pinilla i colombiansk futsal-serie i regi av AMF-forbundet FEDERACIÓN COLOMBIANA DE FÚTBOL DE SALÓN. Det Colombianske Futsalforbundet har mer enn 1 million registrerte futsal-spillere innunder sitt forbund!


 

Les også intervju med Pinilla på spansk blogg: http://futsal1930.blogspot.se/2008/11/john-jairo-pinilla-la-estrella.html

Please follow and like us:
error
Annonse: