Møt Kari-Annette Arnestad Olsen – Den tolvte «kvinne»

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2014/10/01/mot-kari-annette-arnestad-olsen-den-tolvte-kvinne/"></div>Både IFS og alle spillerne er takknemlige!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2014/10/01/mot-kari-annette-arnestad-olsen-den-tolvte-kvinne/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

Kari-Annette Arnestad Olsen er medisinsk ansvarlig og står for fysisk behandling og restitusjon av spillerne under VM-kvalifiseringen i Spania.

Arnestad Olsen har vært med i IFS-teamet i mange år og har vært med på treningsleir i Belgia, EM i Hviterussland, Mesterliga i Spania, EM i Tsjekkia og nå VM-kvalifiseringen. Hun har også vært med i flere turneringer og de siste årene har hun alltid vært å se under NM hvor hun har lappet sammen, bandasjert, trøstet og hjulpet mang en spiller.

Kari-Annette er en utrolig viktig ressursperson som jobber på for spillerne. Hun har et strålende stå-på-humør, viser initiativ og

Kurt Hartvedt og Kari-Annette Arnestad Olsen.

innehar en sosial egenskap som gjør at hun sklir rett inn i spillergruppen som den tolvte mann, eller kvinne blir det jo, smiler IFS-leder Kurt Hartvedt. Jeg er utrolig takknemlig for Kari-Annette sitt bidrag til IFS, avslutter Hartvedt.

Nelly Nechrasevic, European Director i UEFS og koordinator for Det Belgiske Futsalforbundet (Belgische Zaalvoetbalbond, red. anm.) forteller dette om Arnestad Olsen: – Jeg ser at hun er veldig god i jobben sin; hun er alltid med delegasjonen og ser sikker ut i sine arbeidsoppgaver. Hun virker veldig ansvarsfull og pålitelig, og jeg ser at hun alltid er klar til å hjelpe og bidra uansett hva.

 

 Saken fortsetter under bildet.

DjeDje blir massert av Kari under UEFS Futsal-EM 2012 i Hviterussland

– Jeg kan bare si at hun betyr alt her, sier landslagsspiller Thierry Djedje, og fortsetter:- Uten henne så vet jeg ikke hva gutta hadde gjort, og avslutter med å si at om hun skal beskrives med ett ord, så er ordet «FANTASTISK»!

 

Kaptein Christian Ersland har også bare gode ord om Arnestad Olsen:

– Kari er en gledes-spreder og et verdifullt medlem av teamet. Hun hjelper til med det meste laget trenger. Alt fra massasje, bytter i kampene fra benken, til andre viktige gjøremål som gjør at laget kan konsentrere seg om å spille kampene samt ha det bra utenfor banen. På denne turen har vi vært uheldige å få noen syke spillere på laget, og Kari har da vært strålende til å ta vare på disse spillerne, samt sette i gang tiltak slik at de andre på laget skal holde seg friske. Hun er rett og slett en kjempekjekk jente som gjør oppholdet og turen for oss spillere til en fin opplevelse. 

 

Kari-Annette er ofte å se på benken med hendene foran øynene eller over hodet, eller i aksjon med massasje av spillerne på benken.

Jeg stortrives i IFS, og er veldig takknemlig for at jeg får være en del av organisasjonen. Å være med landslaget er morsomt, kjekt, og til tider litt for spennende når de spiller kamper! De er noen herlige gutter alle sammen, så det er lett å trives sammen med de. Selv om jeg er jente, så er jeg en av gutta, smiler Arnestad Olsen. 

 

VM-kvalifisering

Landslagsgutta setter pris på den tolvte kvinne!

 

 

Annonse: