Kristiansand: Høllen Futsal Elite vant igjen!

2.seier på rad for Jacob Rogstads mannskap. Se resultater og referat fra 19.oktober her.
Annonse:

Høllen Futsal Elite fortsatte storspillet fra forrige turnering og tok gullet i Kristiansand Indoor også denne turneringen etter seier over KSI Futsal i finalen. Finalen var spekket med mange sjanser og godt spill. Høllen Futsal Elite hadde de største sjansene og etter at de gikk opp til 1 – 0 ledelse så de seg aldri tilbake. På tross av at KSI Futsal var farlige frempå ved flere anledninger så vant Høllen Futsal Elite fortjent 3 – 0 over KSI Futsal.

Tobienborg gjorde rent bord i gruppespillet og avdelingsleder Christer Eidsaa trodde de skulle gå hele veien til finalen, som de spådde selv. – Dessverre for de, så møtte de ett godt LBSK-lag i kvartfinalene og røk ut, men det var god stemning allikevel!

Det var også stor nostalgi i første kamp da KSI Futsal skulle møte Tobienborg, jeg fikk faktisk frysninger og gåsehud på armene da jeg satt og så på denne kampen!

– Ellers var det en veldig fin turnering med mange nye lag. Så det blir spennende å se hvordan dette går videre, avslutter Eidsaa. 

 

Bildet: Høllen Futsal Elite under Mesterligaen 2014

 

Semifinaler:

 

KSI Futsal – AFG    3 – 2

Høllen Futsal Elite – LBSK    4  – 1 

 

Finale:

 

KSI Futsal – Høllen Futsal Elite    0 – 3

 

KLIKK HER FOR RESULTATER (resultater fra pulje 3 kommer mandag):

RESULTATER KRISTIANSAND INDOOR 19.OKTOBER 2014

 

 

 

 

 

Se også: PRAKTISK INFORMASJON på toppmenyen:

Hvem kan delta?

Kameratfotball for dummies

Start ditt eget kameratlag

 

 

Deltageravgift:

 

Ditt lag kan stille med maks. 12 spillere og min. 5 spillere. Hver spiller betaler kontant kr. 200,- ved oppmøte på kampdag gjennom kontaktperson. Vi minner om straffegebyret på kr. 750,- dersom en ikke stiller med laget sitt.

 

 

 

Oppmøte/spillerliste:

 

Lagene må møte senest 15 minutter før puljen starter. Kontaktpersonene må møte i sekretariat for å fylle ut spillerliste og betale (200,- pr.spiller). Spillerlisten må være ferdig utfylt før lagets første puljekamp starter. I forhold til spillerlistene gjør vi oppmerksom på følgende:

 

1. En spiller i IFS sine turneringer kan bare spille for ett lag i en turnering. Overtredelse medfører at spiller blir diskvalifisert fra turneringen.

 

2. Et lag i IFS sine turneringer kan bare stille med spillere som er oppført på spillerlisten før puljespillet starter. Dersom et lag bryter denne regelen vil laget bli diskvalifisert for videre spill i turneringen. Vi vil etter beste evne forsøke å kontrollere at kontaktpersonene opptrår redelig i forhold til denne regelen.

 

 

 

Puljeavvikling:

 

Hver pulje inneholder fem lag. Hver pulje avvikles på 2,5 timer. Dette er en effektiv puljemodell som gjør at lagene unngår lange pauser mellom kampene sine.

 

 

 

Drakter:

 

IFS vil være behjelpelig med markeringsvester. Vi oppfordrer imidlertid spillerne på de respektive lagene å stille med samme farge på trøyen som sine medspillere.

 

 

 

Garderober:

 

Gode garderobeforhold m/dusj

 

 

 

Kampopplysninger:

 

– kampene spilles 1×14 minutter

 

– 4 utespillere + keeper. Innbyttere kan byttes kontinuerlig. Vi understreker at innbytte må foregå fra samme sted til enhver tid

 

– spilles med innspark og hjørnekast

 

 

 

Gruppespill:

 

Dersom et lag stiller 3 min for sent til oppsatt kamp, blir oppført motstander tildelt 3 poeng og stillingen 2-0 blir notert i målprotokollen.

 

Ved poenglikhet avgjøres gruppestilling slik, etter følgende rekkefølge:

 

1.innbyrdes oppgjør, 2. målforskjell, 3. flest scorede mål, 4. trekning

 

 

 

Sluttspill:

 

Dersom et lag stiller 3 minutter for sent til oppsatt kamp, får oppført motstander walkover.

 

Ved uavgjort avgjøres vinner slik:

 

1. 3 min. sudden death, 2. ett og ett straffe, max 5 straffer, 3. trekning

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: