Egon Restaurant fortsetter kameratskapet med IFS Futsal!

Annonse: Egon: Kjøttbasaren, Kristiansand, Solsiden, Molde, Ålesund, Stavanger og Storo gir premier til lagene! I likhet med kameratfotballen hører alle hjemme også hos Egon. Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er resturantkjedens oppskrift på gjestenes trivsel. Egon […]
Annonse:

Egon: Kjøttbasaren, Kristiansand, Solsiden, Molde, Ålesund, Stavanger og Storo gir premier til lagene!

I likhet med kameratfotballen hører alle hjemme også hos Egon. Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er resturantkjedens oppskrift på gjestenes trivsel. Egon inviterer alle deltagere i kameratfotballen til gode måltider og god drikke, og en spesiell hilsen går til vinnerlagene som mottar gratis måltid i restaurantene (se nedenfor).

– Ta med gutta eller venninnene, og diskutèr futsaltaktikk over bordet hos Egon, sier Kenneth Røynås i Egon Restaurant (til høyre på bildet øverst).

EGON I KRISTIANSAND
er en av byens ledende restauranter som åpnet i 2000. Etter dette ble restauranten fullstendig ombygd i 2009 og når du nå kommer til Egon Kristiansand, finner du en fullstendig ny restaurant med 250 sitteplasser inne og en flott uteservering utenfor.

 

Egon Kjøttbasaren
Like ved fisketorget ligger den 125 år gamle Kjøttbasaren. I første etasje i dette bygget ligger Egon. Om sommeren er det stor uteservering på fortauet med glimrende utsikt ut over fisketorget og Vågen.

 

Egon Molde
Restauranten ligger sentralt i Storgata i Molde.
Restauranten har 160 sitteplasser.
Egen uteservering i Molde har 50 sitteplasser

 

Egon Solsiden
På Solsiden i Trondheim har Egon restaurant nå åpnet. Egon er en del av «restaurantrekken» på byggen. Solsiden er Trondheims svar på Aker Brygge og uteserveringen her er stor med 200 sitteplasser. Inne er det omtrent 200 sitteplasser. For øvrig finner du også her den innholdsrike Egonmenyen med over 90 retter å velge blant.

 

Egon Stavanger
2. juni 2010 åpnet den 30. Egon restauranten i Norge. Med en unik beliggenhet nede på Strandkaien er det en svært særegen Egonrestaurant. Her finner du samme meny som en får på alle de øvrige Egonrestaurantene. Egon Stavanger er Norges største Egon restaurant med nærmere 400 sitteplasser inne og 110 sitteplasser på uteserveringen.

 

Egon Storo
Egon restaurant åpnet 10. august 2010 sin 31. Egon restaurant i Norge. Denne gang på Storo storsenter i Oslo. Egon har fasade ute slik at åpningstidene ikke følger senterets. Dermed blir det åpent på kveldstid og søndager. Vi har også en flott uteservering.

 

Egon Ålesund
I forbindelse med Rica Hotel Scandinavie i Løvenvoldgaten har Egon åpnet sin 21. restaurant. Dette er en Egon som en kjenner fra andre steder i Norge. Med koselig miljø og over 70 retter på menyen.

 

 

Bilder og faktainfo benyttet i saken er hentet fra www.egon.no

Please follow and like us:
error
Annonse: