Maratontabellen i ny og bedre utgave!

Annonse: All data er endelig på plass med god, oversiktlig struktur! Etter flytting av gammel webside til WordPress-format i 2012, oppstod det en del problemer med overføring av database-verdier. Nå har IFS sitt IT-team endelig fått orden på mylderet av […]
Annonse:

All data er endelig på plass med god, oversiktlig struktur!

Etter flytting av gammel webside til WordPress-format i 2012, oppstod det en del problemer med overføring av database-verdier. Nå har IFS sitt IT-team endelig fått orden på mylderet av tekniske problemer, og IFS kan nå lansere en oversiktlig maratontabell slik den var før.

Inne på maratontabellen kan en velge sin by, og se tabelloversikt fra 2003-2014. Når en trykker på et lag som er oppført i maratontabellen, kommer en inn på lagets egen profil hvor all statistikk er lagret på dette laget (se bildet nedenfor).

 

Saken fortsetter under bildet.

 Merk: Innlogging til lag-profilene vil opprettes, men er foreløpig ikke klargjort.

 

KLIKK HER FOR Å BESØKE MARATONTABELLEN.

Merk: Byene København og Stockholm er også inkludert, siden disse avdelingene var en del av IFS sin futsalsatsing på begynnelsen av 2000-tallet.

Please follow and like us:
Annonse: