Skandinaviatabellen: Se all statistikk til over 15.000 IFS-lag!

Annonse: Hvem har flest mål? Hvem har stått på gulltronen flest ganger? Saken fortsetter under bildet. Merk: Innlogging til lag-profilene vil opprettes, men er foreløpig ikke klargjort.   Skandinaviatabellen er en oversikt over innsatsen til alle lagene som deltar i […]
Annonse:

Hvem har flest mål? Hvem har stått på gulltronen flest ganger?

Saken fortsetter under bildet.

FC Uro sin statistikk

Merk: Innlogging til lag-profilene vil opprettes, men er foreløpig ikke klargjort.

 

Skandinaviatabellen er en oversikt over innsatsen til alle lagene som deltar i Spilleautomater Futsal Cup. Tabellen ble opprettet 1. januar 2002 og inneholder også statistikken til lagene fra Stockholm Indoor og København Indoor før 2009. Tabellen gir en oversikt over de respektive lagenes antall spilte kamper, antall turneringer, målforskjell, antall seire/tap/uavgjort og meritter.

KLIKK HER FOR Å SE SKANDINAVIA-TABELLEN!

Please follow and like us:
Annonse: