Møt lederteamet i Trondheim Indoor!

- Brenner for hurra-fotball!
Annonse:

Futsal.no har tatt en prat med lederteamet i Trondheim, her med kommentarer fra Joachim Andersen og Sivert Risan.

 

Hvilke lag og spillere synes dere utmerket seg mest i Trondheim i første turnering?

– Først og fremst viktig å dra frem de to lagene som gikk hele veien til finalen, N’kolokolo og Ratzeputz hvor sistnevnte trakk det lengste strået etter en jevnspilt finale. Samtidig er gledelig å se at N’kolokolo som har levert sterkt i Kristiansand de siste årene nå er i Trondheim, noe som hever toppnivået på turneringen. Benjamin Nyheims gutter sto for glitrende futsal gjennom hele turneringen, hyll. En siste hyllest går til evigunge Robert Vikestad som storspilte for et Othilienborg Futsal uten innbyttere. Håper vi får se mer til Vikestads storspill utover vinteren.

 

Maratonmester avd. Kristiansand, sesongen 2012-13, bildet er tatt fra IFS Futsal-NM 2012.

 

Hvem er deres nærmeste lederkollegaer i Trondheim Indoor?

– Våre nærmeste lederkollegaer er Robert Hopen og Simen Giæver Schjerve. To jordnære gutter som tidligere spilte sammen på Rosenborg sitt juniorlag, men fant det svært vanskelig å finne veien opp til A-laget grunnet mye skader og sesongkort på Karma Lounge Club. Viktig å nevne at hele Joga Bonitos vil være representert i sekretariatet utover sesongen.

Hele staben fortjener hyll etter den fantastiske innsatsen som ble lagt ned forrige turnering.

 

Hva er deres egen fotball- og futsalerfaring?

– Vi er en gjeng gutter som fort fant tonen som unge lovende fotballspillere. Etter hvert ble de fleste av oss samlet i Rosenborgs yngre system hvor vi traff Simen Giæver Schjerve fra Raufoss, og Morten Strand og Torgeir Fjær fra DDE-land. Noen av gutta holder fortsatt koken i Rosenborg, mens andre lever ut proffdrømmen i lokale klubber. Når det gjelder futsalerfaring har vi alltid vært fan av hurrafotball og kameratfotball. Guttene har de siste årene representert to ulike lag, NT Futsal og Joga Bonitos. Før årets sesong ble vi enige om å slå disse to lagene sammen da vi gikk sammen om å ta over lederansvaret i IFS Trondheim Indoor.

 

Hva synes dere er det beste med kameratfotball?

– Det beste med kameratfotballen er det å kunne skape minner med kamerater.

 

Hvorfor er deltakerne i din by heldige som har dere til avdelingsledere?

–  Deltakerne i Trondheim er «griseheldige» som har fått oss som ledere. Vi kommer til å ta dette seriøst, med et ønske om å kunne skape gode opplevelser for alle deltakere. Vi vil at dette skal være et tilbud for de som spiller for å vinne, og for sofaslitere som spiller for kameratskapet.

 

Vårt mål er å skape trivsel, minner, struktur og god flyt under turneringer i Trondheim i år.

 

Hvilke 3 ting synes dere turneringsdeltakerne bør vite om dere?

1. Brenner for hurrafotball.
2. Vil gjøre alt vi kan for at kvaliteten på arrangementet vil holdes høyt.
3. Vi har glimt i øyet.

 

Hvordan synes dere kommende helgs turneringsvinner bør feire seg selv? 

Feire med noe lettbeint, beina høyt og god fotball på fjernsynet søndags kveld. Mandags morgen bør vel tankene være rettet mot neste turnering. En alternativ feiring er en real lagfest hos centrum bowling!

 

Hvordan synes dere helgens bunnlag bør trøste seg selv? 

– En duggfrisk og tenke «det kunne ha gått verre».

 

Er det noe dere har lyst til å si helt til slutt?

–          Tilbakemeldinger tas imot med åpne armer, både ris og ros!

 

Bildet øverst: F. v. Joachim Andersen, Sivert Risan, Simen Giæver og Robert Hopen (foto cred: rosenborg.no, ranheimfotball.no, strindheimtoppfotball.no)

Please follow and like us:
error
Annonse: