Trondheim: Super Robot Monkey Team vant RBK-billetter!

Annonse: IFS gratulerer Jan Gamst Straume og co! Rosenborg Ballklubb (RBK) befinner seg i en spennende avslutning av Tippeligaen 2014 hvor laget kjemper om sølvplassen. Nå kan ett lag i Trondheim Indoor motta 10 gratisbilletter til kampen førstkommende søndag. Det […]
Annonse:

IFS gratulerer Jan Gamst Straume og co!

Rosenborg Ballklubb (RBK) befinner seg i en spennende avslutning av Tippeligaen 2014 hvor laget kjemper om sølvplassen. Nå kan ett lag i Trondheim Indoor motta 10 gratisbilletter til kampen førstkommende søndag. Det heldige vinnerlaget ble Super Robot Monkey Team som har fått mail fra IFS.

 

ROSENBORG – STRØMSGODSET
TIPPELIGAEN 2014, RUNDE 30

LERKENDAL STADION
9. NOVEMBER KL. 18.00

Please follow and like us:
error
Annonse: