Prishtina FFK til topps! Østfold Indoor (Rakkestad) 10.januar 2015

Prishtina FFK punkterte finalen i 2.omgang og gikk til topps både i turneringen og på Maratontabellen.
Annonse:

Bildet: Florim Gashis Prishtina FFK poserer for vinner-bildet

 

Florim Gashis Prishtina FFK (tidl.Fredrikshald/Prishtina) vant helgens turnering i Østfold Indoor etter seier over Olav Øbys El Tractåro i finalen lørdag ettermiddag.

De to lagene møttes først i gruppespillet og Prishtina vant 4-3 over El Tractåro før de begge gikk videre til sluttspillet. I kvartfinalen møttes Prishtina og Fredrikshald Vorspiel Club, som normalt spiller i Trondheim Indoor. Her var det 1 – 1 etter ordinær tid, men Prishtina gikk videre til semifinalene etter ekstraomganger og 2 – 1 seier. El Tractåro hadde mer kontroll i kvartfinalene og vant 4 – 0 over Pharmatech. I semifinalen var det derimot El Tractåro som måtte spille ekstraomganger, men de tok seg videre til finalen med scoring og 2 – 1 seier over Kebab-Superdrive. Prishtina tok seg videre til finalen med 1 – 0 seier over FC Niåtte.

– Finalen startet med et lite overtak til Prishtina, men var mer eller mindre helt jevn. Prishina gikk opp i ledelsen 1-0 midtveis i første omgang, men få sekunder etterpå utlignet El Tractåro til 1-1 etter et meget godt langskudd. Kampen fikk mer trøkk etter utligningen med flere halvsjanser og et par store sjanser, og begge lag klarer å sette hvert sitt mål slik at det til pause stod 2-2.

I 2. omgang tar Pristhina helt over spillet og går opp i til en 4-2-ledelse forholdsvis raskt. El Tractåro kommer tilbake med scoring etterhvert, men kampen punkteres ca 2 min før slutt og Prishtina vinner finalen 5-3, forteller vikarierende avdelingsleder Kay Pedersen.

Prishtina FFK er med denne seieren også Maratonmestere i Østfold Indoor og er kvalifiserte til NM 2015. El Tractåro endte på sølv-plass på Maratontabellen etter andreplassen i helgens turnering. Topp 15 på Maratontabellen kvalifiserer seg til NM. Se hele tabellen her:

Maratontabellen Østfold Indoor 2014/2015

 

Finale
El Tractåro Fredrikshald/Prishtina 3-5
Semifinale
Kebab-Superdrive El Tractåro 1-2
Fredrikshald/Prishtina FC Niåtte 1-0

 

KLIKK HER FOR ALLE RESULTATER:

Resultater Østfold Indoor 10.januar 2015

 

 

Se også: PRAKTISK INFORMASJON på toppmenyen:

Hvem kan delta?

Kameratfotball for dummies

Start ditt eget kameratlag

 

Deltageravgift:

Ditt lag kan stille med maks. 16 spillere og min. 5 spillere. Hver spiller betaler kontant kr. 200,- ved oppmøte på kampdag gjennom kontaktperson. Vi minner om straffegebyret på kr. 1000,- dersom en ikke stiller med laget sitt.

 

Oppmøte/spillerliste:

Lagene må møte senest 20 minutter før puljen starter. Kontaktpersonene må møte i sekretariat for å fylle ut spillerliste o.l. Spillerlisten må være ferdig utfylt før lagets første puljekamp starter. I forhold til spillerlistene gjør vi oppmerksom på følgende:

1. En spiller i IFS sine turneringer kan bare spille for ett lag i en turnering. Overtredelse medfører at spiller blir diskvalifisert fra turneringen.

2. Et lag i IFS sine turneringer kan bare stille med spillere som er oppført på spillerlisten før puljespillet starter. Dersom et lag bryter denne regelen vil laget bli diskvalifisert for videre spill i turneringen. Vi vil etter beste evne forsøke å kontrollere at kontaktpersonene opptrår redelig i forhold til denne regelen.

 

Puljeavvikling:

Hver pulje inneholder fem lag. Hver pulje avvikles på 2,5 timer. Dette er en effektiv puljemodell som gjør at lagene unngår lange pauser mellom kampene sine.

 

Drakter:

IFS vil være behjelpelig med markeringsvester. Vi oppfordrer imidlertid spillerne på de respektive lagene å stille med samme farge på trøyen som sine medspillere.

 

 

Kampopplysninger:

 

Generelt:

– kampene spilles 1×14 minutter

– 4 utespillere + keeper. Innbyttere kan byttes kontinuerlig. Vi understreker at innbytte må foregå fra samme sted til enhver tid

– spilles med innspark og hjørnekast

 

Gruppespill:

Dersom et lag stiller 3 min for sent til oppsatt kamp, blir oppført motstander tildelt 3 poeng og stillingen 2-0 blir notert i målprotokollen.

Ved poenglikhet avgjøres gruppestilling slik, etter følgende rekkefølge:

1.innbyrdes oppgjør, 2. målforskjell, 3. flest scorede mål, 4. trekning

 

Sluttspill:

Dersom et lag stiller 3 minutter for sent til oppsatt kamp, får oppført motstander walkover.

Ved uavgjort avgjøres vinner slik:

1. 3 min. sudden death, 2. ett og ett straffe, max 5 straffer, 3. trekning

 

Please follow and like us:
error
Annonse: