Møt avdelingsledelsen i Stavanger: Roy Larsen og Egil Svela

Ofrer det lille ekstra for at lagene skal trives enda mer!
Annonse:

 

Me snakkes i Figgjohallen til helgen!

 

Hei Roy og Egil! Hvorfor er deltakerne i din by heldige som har deg/dere som avdelingsledere?

– Heldige og heldig, tror nok de fleste vil syns det er veldig uheldig å ha to useriøse typer som har dårlig humor bak mikrofonen, hehe. Neida, tror og håper at de som spiller vil oppleve oss som engasjerte og villige til ofre det lille ekstra for at lagene skal trives enda mer. Har som regel alltid godt humør hvis spillerene også har det.

 

Hvilke lag og spillere synes dere utmerket seg mest i Stavanger i første turnering?

– Det var mange lag som utmerket seg i desemberturnering, kjekt var det å se at gamle travere i Rassnils karret seg til en sterk semifinale. Ellers kommer du ikke utenom vinnerlaget Team Odemwingie (bildet under) som viste sterk defensiv organisering gjennom hele turneringen, ikke minst matchvinneren bakerst i Gåsland som scoret på straffe og reddet straffe i finalen mot Stavanger Futsal, spesielt imponerende uten innbytter i finalen. Lagkameratene Rongvi Baldvinson og Henrik Breimyr kommer du heller ikke utenom. Morten Bjørlo hos Suppelage er også en spiller som utmerket seg positivt.

 

 

Hvilke lag og spillere over flere år har utmerket seg?

– Du kommer ikke utenom Stavanger Futsal, Fallom, 1-2-3, Rassnils, Aksamije (Bordo futsal) Dukati. Er lag som er gjengangere som du ikke kommer foruten i Stavanger Indoor, er som regel alltid påmeldt til alle turneringene. Når disse lagene møtes på banen er det som regel alltid ekstra presisje som står på spill og det ender som alltids jevnt.

 

Rassnils fra 2010; laget har deltatt i IFS Stavanger Indoor siden 2003.

KLIKK HER FOR Å SE LAGSTATISTIKK TIL RASSNILS!

 

Når det gjelder trøkk på tribunen så er det stor stemning når Bordo Futsal og Dukati spiller. Har du spilt lenge i Stavanger så kjenner du nok til navn som Thomas Hagen (Fallom), Tommy Nicolaisen (Stavanger Futsal) Kenan Mehremic (Bordo Futsal), Morten Vadla (Rassnils). En spiller som vil bli savnet (det spørs hvordan du ser det) er Christian Ersland som spilte for Stavanger Futsal og var en robust spiss som var meget god feilvendt 1 mot 1, veldig sterk og solid teknisk. Har nå tilholdssted i Bergen Indoor og er kaptein på landslaget.

 

Ersland i aksjon for Norge mot Israel i UEFS Futsal-EM 2014

 

Hva er deres egen fotball- og futsalerfaring?

– Jeg selv (Roy Larsen, red, anm) har spilt indoor helt fra starten av, da med storlaget IFK Fardin som besto av spillere fra Sola Idrettslinje, senere ble det 2 sesonger med I’ones Matto (de galne på Norsk) som besto av ungdommen i Brodd før det senere ble spill med Bandidos / Stavanger Futsal hvor det har blitt mange turneringsseirer samt 3. Og 4. Plass i NM. Minnes godt 11-0 seieren mot Fallom i den ene finalen, som jeg fortsatt har på film. Ute er det spill for Brodd som gjelder. Har forøvrig styrt Stavanger Indoor for noen år tilbake.

 

IFS Fardin fra 2005: Roy Larsen nederst i midten

 

Egil Svela har selv deltatt i flere turneringer i Stavanger Indoor, men har som regel vært med for det sosiale. Liker å tøye reglene på Futsal banen og har hatt 4 kneopperasjoner grunnet Futsalen. Har og hatt spillerkarriere i Brodd.

 

Hva synes dere er det beste med kameratfotball?

– Det beste er nok det sosiale som kommer med i slike turneringer, mange av spillerene i futsal har blitt gode kamerater utenfor futsalbanen selv om de har vært motstandere på banen. Det skaper ett utrolig engasjement og litt drittslenging (på en fin måte) til hverandre. I tillegg til å få spilt uorganisert sammen med kamerater uten å tenke på overganger.

 

Se Roy Larsens Stavanger Futsal fra 2011-sesongen i IFS Stavanger Indoor:

 

 

Hvilke 3 ting synes du turneringsdeltakerne bør vite om deg og Egil?

– 1. Me har håplaus humor 2. Ekstreme Arsenal-supportere 3. Jægerbombs

 

Hvis dere kunne fått satt opp et futsallag bestående av kjente fotballspillere, hvordan ville laget sett ut og hvorfor disse? 

2-2 formasjon

Keeper
Tim Wiese (Werder Bremen) Settes i mål grunnet høyde og størrelse, driver nå med wrestling og har lagt på seg en del kilo som vil dekke store deler av målet. Er fortsatt reaksjonssterk.

Utespillere:

Per Mertesacker (Arsenal) og Brede Hangeland (Crystal Palace) Disse 2 spillerene med sine lange bein er viktige brikker defensivt for å forhindre enkle mål langs bakken. Er glimrende spillere til å demre opp for innlegg fra sidene. Blir ikke med frem på banen.

De 2 foran er selvskrevne i de lekne spillerene Cazorla og Alexis (Arsenal) Brilijante teknikere som kan gjøre enhver motspiller svimle. En enorm arbeidsradius og fighterevne. Dyktige foran mål.

På Benk:

Mambo Mumba (BK Häcken) Er greit å sende innpå hvis vi sliter med å score, her kan vi kjøre lange baller så header han ballen i mål like hardt som en hest sparker.

Peter Crouch (Stoke) Fin type å sette innpå mot slutten, lange baller hvor han er høyere enn de fleste på banen. Klasseavslutter!

Lord Bendtner (Wolfsburg) Er ifølge han selv selvskreven i start 5eren, men er ikke vits å bruke de beste med en gang.

Abou Diaby (Arsenal) Sitter på benken ettersom han alltid er skadet.

 

Hvordan synes dere kommende helgs turneringsvinner bør feire seg selv?

– De bør ta seg en tur med Fjord Line og stikke innom Egon på veien før de avslutter kvelden med noen jægerbombs. Og melder seg på til neste turnering.

Premiene i Stavanger Indoor leveres av Egon Restaurant Stavanger og Fjord Line. Vinneren stikker også av med gratis neste turnering.

 

Hvordan synes dere helgens bunnlag bør trøste seg selv?

– Me har alltid sagt at fotball/futsal skal være kjekt og at resultatene i seg selv kun teller 5 % så kommer det sosiale aspektet utenom. Ikke tenk på det som har skjedd, se fremover til neste turnering eller neste store happening.

 

Er det noe dere har lyst til å si helt til slutt?

– Me snakkes i Figgjohallen til helgen. Og er du jente/dame og ikke finner lag til å spille futsal kan du ta kontakt med oss hvis du ønsker å spille fotball i Brodd – Ettersom vi begge er trenere for Brodd Damelag.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: