IFS har signert utstyrsavtale med Scantrade AS (Umbro)

Attraktiv avtale for IFS-sporten!
Annonse:


 

– Scantrade AS (Umbro) er i sterk vekst.  Vi har signert mange sentrale, viktige avtaler den siste tiden, sier Salgssjef Geir Nordahl.

 

– Futsalforbundet har åtte avdelinger i Norge. Nærmere 1300 lag deltar hvert år, og 25 000 lag er registrert siden oppstart i 1998. Med stadig større rekruttering innenfor futsal har IFS valgt Scantrade AS som hovedleverandør da sporten blir sikret en svært god og solid utstyrsavtale i flere år fremover, sier IFS sin hovedkoordinator, Maria Hanstveit.

Maria Hanstveit, IFS

IFS-forbundet er medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet Association Mundial de Futsal (AMF, tidligere FIFUSA – grunnlagt 1972) og Det Europeiske Futsalforbundet Union European de Futsal (UEFS). Innunder disse forbundene er IFS ansvarlig for administrering av landslagsuttak i Norge.

Norge Futsal har deltatt i to VM og fem EM siden 2003. IFS organiserer futsal gjennom et kameratfotball-konsept; dvs. at i tillegg til organiserte lag, kan uorganiserte lag (lag som ikke er registrert i NIF) få spillegodkjenning i Norge og Europa gjennom aktivitet i IFS-forbundet.

Landslaget i regi av IFS reiser i Umbro-tøy til Futsal-VM i Hviterussland 16. april 2015.

 

Om Scantrade AS

Scantrade er et sportsgrossistfirma med hovedkontor og lager i Vennesla, 15 km nord for Kristiansand. Vi forhandler merkevarene Umbro, Mizuno, Lowa, Nordica tekstil, H2O og Proline. Totalt er vi 58 ansatte hvorav 11 distrikts selgere. Vi betjener kjeder og har ca. 1000 kunder i Norge. Bedriften hadde en omsetning i 2013 på 212 mill. kroner. I Norge er det inngått langsiktige samarbeidskontrakter med Norges Håndballforbund, Norway Cup og flere av Norges beste fotball- og håndballklubber. Totalt har vi ca 500 klubber på avtale i Norge.

Please follow and like us:
error
Annonse: