Møt landslagsjentene!

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2015/04/18/mot-landslagsjentene/"></div>Sporty IFS-jenter!<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="http://futsal.no/2015/04/18/mot-landslagsjentene/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Annonse:

IFS-leder Kurt Hartvedt gir sin kommentar om Maria Hanstveit og Kari-Annette Arnestad Olsen:

– Jeg vet ikke om mennesker i sporten innser hvor mye hovedkoordinator Maria jobber for futsal. Futsal blir og MÅ være en livsstil for å få hele futsalmaskineriet til å gå rundt; uansett spe idrettslønn, uendelig mange timer med dugnad og i en hverdag hvor konstant stramme budsjetter er et faktum. Jeg som jobber tett med henne ser hvor mye koordinering som skal til for eksempelvis å kunne sende landslaget til VM. Hun arbeider nøysommelig på et detaljnivå for å få brikkene til å falle på plass, fra morgen til kveld. Andre ser kun resultatet av det hun gjør, jeg ser hvor mye arbeid det kreves bak resultatet.

Saken fortsetter under bildet.

Maria Hanstveit AMF 2015

Maria Hanstveit overrumplet av VM-maskoten

– Kari-Annette har sporty holdninger og har en sisu uten sidestykke. Sosialt i spillergruppen fungerer hun helt eksellent; hun har glimt i øyet, er kjapp i replikken og er en aldeles likandes jente. Hun gjør et strålende, utrettelig og dyktig arbeid i felten for landslaget og IFS, og jeg er umåtelig glad for at hun er en del av IFS-teamet!

En stor takk rettes til Kari og Maria!

 

 Kari Anette Olsen med Jone Hutsveit, Tommy Nicolaisen og lagkoordinator Andreas Larsen (t.h.)

Kari-Annette Olsen med Jone Hutsveit, Tommy Nicolaisen og lagkoordinator Andreas Larsen (t.h.)

LES OGSÅ: Tolvte kvinne på landslaget til Norges Futsal-lag

Annonse: