Jørgen Bjelland: – I kveld står et nervøst Belgia på andre banehalvdel!

Villhingsten Bjelland strutter av selvtillit!
Annonse:

Bildet øverst: Jørgen Bjelland i midten sammen med Thomas Lyngø (t.v.) og Jone Hustveit etter den elleville kampen mot Marokko.

Jørgen Bjelland kommenterer følgende på sin egen Facebook-side:
«Skal DU til VM, sa de. Dere kommer til å bli rundspilt, sa de. Løkkefotball, sa de.
I kveld står et nervøst Belgia på andre banehalvdel og må vinne for å nå en kvartfinale, for vår del trenger vi 1 poeng for å nå kvartfinalen! Etter en litt uheldig kamp mot Paraguay, slo vi skikkelig tilbake mot et sterkt Marokko lag; raskt, teknisk og godt organisert lag. Nå ligger vi på andre plass i puljen og vi er skikkelig giret for kamp i kveld! Kampen begynner 1700 norsk tid og kan følges på «tvr.by/eng/ » – da velger du kanal 5 lengre nede på siden! Evt, kan du følge med på oppdateringer på Futsal Norway på Face eller www.futsal.no🙂

Jeg spiller med drakt nr 13!
 


 

Please follow and like us:
error
Annonse: