Norge vs. Belgia: Sensasjonelt avansement i sikte!

- Alt er mulig!
Annonse:

Bildet øverst: Norge fra åpningsseremonien i Minsk Arena. 12000 tilskuere overvar den offisiell seremonien og åpningskampen mellom Hviterussland og Brasil hvor vertsnasjonen sjokkerte sør-amerikanerne med 2-1-seier.

Norge har rystet Minsk! Etter en fantastisk snuoperasjon mot marokkanske futsalkunstnere, er de norske vikingene stinne av selvtillit før den avgjørende gruppekampen mot Belgia. De tidligere europeiske mesterne fra Belgia besitter over 50 år med futsalerfaring, og mannskapet er spekket med stjerner fra den nasjonale futsalligaen; men Norge «bøyer seg ikke i hatten» for noen lenger!

– Vi har mye større tro på seier over Belgia nå enn før mesterskapet! Vi skal vinne! uttaler den norske landslagstrener Tommy Nicolaisen.

Andreas Larsen i støtteapparatet uttaler entusiastisk: – Seieren over Marokko var en fantastisk opplevelse! Spillerne viste en enorm innsats og lagmoral. Alt er mulig!

Paraguay vinner uansett gruppen med seks poeng på de første to kampene. Med seier over Belgia slår Norge følge med Paraguay til sluttspillet i det 11. verdensmesterskapet i futsal!

Følg med på www.futsal.no: Tirsdag, 21.april, klokken 17:00 (norsk tid) braker det løs i Sports Palace, Minsk!

 

VM-mannskapet: 13.03.2015 ble det endelige uttaket av VM-troppen publisert LIVE på Facebook-siden til IFS, Futsal Norway (spillerne er oppført i kommentarfeltene i FB-innlegget nedenfor).  

 

Les også:

VM 2015 | Norge vant med en fantastisk opphentning!

– En stor opplevelse!

AMF Futsal-VM 2015: Kampprogram 17.-25. april 2015

Futsal-VM 2015: Informasjon til norske supportere

Futsal-VM 2015: Video fra gruppetrekningen i Hviterussland

Snart AMF Futsal-VM: Landslagsspillerne i hardtrening!

Please follow and like us:
error
Annonse: