VM 2015 | Landslagsprofilen: Møt Ayoub Blomberg

Ayoub Blomberg blir sett på som en gentleman både på og utenfor banen, og liker å gjøre medspillerne sine bedre! Les mer om Ayoub her.
Annonse:

Navn: Ayoub El Baraka Blomberg

Lag: Team 7

Født: 1992

Blomberg

Ayoub Blomberg spiller for laget Team 7 i Oslo Indoor og fikk vist seg frem under den regionale samlingen i Ekeberghallen tidligere i vinter. Oslo-gutten ble i likhet med Jone Hustveit hentet inn i troppen en liten uke før avreise. VM blir hans debut på landslaget.

 

Om forventingene til VM:

– Personlig forventer jeg at vi som et lag viser oss på best mulig måte, både på og utenfor banen. Jeg mener vi er gode nok til å markere oss positivt og at vi er ett lag for fremtiden.

 

Om egne ferdigheter/hva han vil tilføre laget:

– Ferdighetsmessig føler jeg meg veldig selvsikker, særlig en mot en. Liker veldig godt å gjøre mine medspillere bedre, både ved hjelp av mine kvaliteter og ved å fremstå med en positiv innstilling.

 

Hvordan forbereder du deg før en viktig kamp/har du noen faste ritualer?

– Jeg har egentlig ingen faste ritualer. Liker egentlig bare å slappe av og høre på musikk.

 

Hva tenker du om gruppemostanderne i VM?

– Jeg ser for meg at det blir tøft. Alle lagene er dyktige og de kommer ikke for å leke butikk. Det at Paraguay har 3 VM titler sier sitt. Når det gjelder Belgia og Marokko så har jeg ikke mye kunnskap om landslagene dems, men jeg ser for meg at de er veldig gode med ballen og i bevegelsene sine.

 

Lagene vi møter er ballbesittende, teknisk dyktige og er vant til høyt tempo; hva vil være din fasit i spillet mot disse?

– Vi må være tålmodige, og sette sjansene våre så klart. Jeg mener også at vi må tørre å holde på ball, samtidig som vi holder høyt tempo i spillet vårt.

 

Blomberg - buss

 

Hvordan bli en god futsalspiller?

– Du må selvsagt spille mye futsal, slik at du blir godt kjent med selve idretten. Mange tror det er det samme som 11-er fotball, men det er det absolutt ikke. Her gjelder det å trene på det man ikke er så god på, mener jeg. I futsal går du fort fra angrep til forsvar og motsatt, så det er veldig viktig at du er god i begge ender av banen.

 

 

 

Vudering av Blomberg fra lagleder Eleo Perez (trener/spiller Team 7):

– Ayoub Blomberg El Baraka, er kjent som «taichou» som betyr kaptein. Han spiller både futsal for Vestli og fotball for Romsås i 4 div. Ayoub er en veldig god spiller! Ikke bare pga de individuelle ferdighetene hans men fordi han er veldig stor på banen og han spiller ikke bare, men han tenker på spille også! Veldig teknisk og har et «powerfull»skudd med venstre! Jeg ser på gutten som en gentleman på banen i forhold til det han er som en person utenfor fotball/futsal! Ayoub jobber og løper mye!! Grunnen til at jeg ser på han som en «gentleman» er fordi han har respekt for laget sitt og selve fotballen! Han brenner for det! Man kan se «passion» fra denne gutten her! Og han kan gjøre andre rundt han gode! Ayoub er halvt norsk og halvt marokkaner og er 23 år gammel altså født 24.03.1992.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: