Fc Panna sesongåpnet med gull | Kristiansand Indoor 18. oktober

En thriller av et finaleoppgjør!
Annonse:

Til tross for at innbruddsalarmen gikk av når hallen ble åpnet og sikringene ikke ville spille på lag med lydanlegget ble første turnering til syvende og sist en morsom og velspilt sesongåpning. Mange nye lag deltok og det var god stemning!

Kvartfinaler:

Bantu vs. Volvo240
Bantu virket hakket sterkere i intensitet, men det var Volvo 240 som scoret først etter en lekker pasning fra forsvarspiller forbi hele Bantua og rett til medspilleri front som plassert kald og rolig ballen nede til venstre for keeperen. Lagleder til Volvo 240 forklarte lagnavnet med at målet var å finne «mest mulig harry navn», men det var ikke noe «harry» over enkelte av spillerne spillemessig; enkelte viste tegn til god teknisk ballbehandling, noe som gjorde at Bantu ikke bare måtte score for å utligne, men måtte også forsvare seg mot listige ballbehandlere på motstanderlaget. På imponerende vis klarte Volvo240 å klamre seg til seieren.

Snublepupp vs. Oftenes IL
Kampen mellom Snuplepupp og Oftenes var relativt jevnt i deler av kampen, selv om Snuplepupp hadde det lille ekstra. Rutine og god ballbehandling gjorde at lagleder Joachim Johansen og resten av «puppene» vant komfortabelt 5-1.

FC Panna vs. Gutta fra Calcutta
FC Panna, med IFS-landslagsspiller Wilhem Pepa (Futsal-EM 2014) i spissen, møtte Gutta fra Calcutta. Panna hadde vunnet gruppen sin, og virket skarpe og dyktige i ballbehandlingen. Gutta fra Calcutta virket samlet og markeringsdyktige til tider. Kampen ble en temporik thriller med høy temperatur, og sekretariatet var imponert over dommer Hussein Al-Kharasani at sin kontroll og konsekvente linje som skapte forutsigbarhet i kampens hete. FC Panna kom best ut av knalloppgjøret etter 1-0 scoring i midten av kampen, og presset lå på Gutta fra Calcutta. FC Panna var målhungrige, og fortsatte sitt offensive spill. 2-0! Gutta fra Calcutta ble frustrerte, og kapteinen fikk 2 minutters utvisning. Kunne de kjempe seg til utligning? Energien var på topp hos Calcutta, men FC Panna var disiplinerte i forsvar og farlige i angrep, og Calcutta klarte ikke å få hull på byllen.

KSI Futsal vs. Valpene
Marius Grønvold og resten av KSI-studentene virket som alltid relativt strukturerte og avbalanserte i spillestilen. Til tross for nye spillere virket KSI fokuserte og rutinerte. Grønvold styrte som vanlig med solid forsvarsteft og overblikk, og laget virket helhetlig som favoritt i kvarten mot Valpene. Seieren ble et faktum med sifrene 3-0.

Semifinaler:

KSI Futsal vs. FC Panna
KSI Futsal møtte FC Panna, og det lå an til å bli en kanontøff kamp mellom stødige KSI og temporike Panna. FC Panna var skarpe fremover tidlig i kampen, men en redning av KSI sin sterke sisteskanse, Felipe Rodriguez, gjorde at det fremdeles sto 0-0 etter noen minutter. Så kom KSI på raid, men målforsøket ble avverget av Wilhem Pepas hode. Kjapt etter kom det et hardt stolpeskudd fra FC Panna, men ingen lag fikk den befriende nettkjenningen. Men så: Et fantastisk samspill på topp forvirret forsvaret til KSI, og FC Panna kunne sette ballen i nota. KSI la seg høyere, de SKULLE utligne! Men FC Panna viste seg sterkest, og scoret igjen. 2-0 og avansement til finalen for Pepa og co.

Volvo240 vs. Snublepupp
Volvo240 hadde blod på tann i semien etter en imponerende lagseier mot Bantu i kvarten. Kunne de klare å vinne over historisk sterke Snublepupp? Det viste seg at Snublepupp hadde rimelig grei kontroll med dominerende ballbesittelsen, men Volvo240 var kompakt i forsvar og til dels farlige på kontringer. Resultatet ble til slutt kun 1-o til Snublepupp. All honnør til Toppseriens Linn Christine Farberghagen (Amazon Grimstad) som utmerket seg hos Volvogutta med sine kloke bevegelser og steinharde innsats. Volvo240 sin målvakt, Alexander Aase, var solid foran mål.

Saken fortsetter under bildet.

 

  Finale FC Panna vs. Snublepupp Det ble et jevnt oppgjør i kampen hvor feinschmeckere, playmakere og gode individualister gjorde finaleseansen underholdende. Det sto 0-0 etter første omgang. FC Panna var hakket hvassere enn Snublepupp i begynnelsen av andre omgang, og særlig Dardan Dresha viste god futsalteft og skapte uro for Snublepupp-forsvaret. Wilhem Pepa satt etterhvert inn 1-0, men Snublepupp holdt motet oppe og prøvde å avansere offensivt. Kompakt forsvar og sterk markering førte til at FC Panna holdt nullen og istedet scoret sitt andre mål i regi virtuosen Dardan Dresha. Snublepupp gav utrolig nok ikke opp! Redusering 1-2 og så skudd i mål og 2-2, like før slutt! Enorm disiplin av Joachim Johansens mannskap! Tid for 3 minutters golden goal! Snublepupp hadde en enorm sjanse hvor Joachim Johansen var alene mot keeper, men sisteskansen Benjamin Boujar var uredd og fanget ballen kontant. Istedet stormet FC Panna i angrep litt senere, og satte ballen i motstanderens mål. FC Panna endte på gulltronen i sesongåpningen av Kristiansand Indoor, og fikk med seg 7 poeng på tabellen, TexMex-måltid fra Egon Restaurant Kristiansand, båtreise fra Color Line og gratis deltagelse i neste turnering. Takk til turneringsdommerne Inge Berg (med internasjonal erfaring fra Mesterligaen i Futsal), Hussein Al-Kharasani (erfaring fra IFS Futsal-NM) og Mustafa Al-Kharasani.  

Finale
Snublepupp FC Panna 2-3
Semifinale
Volvo240 Snublepupp 0-1
FC Panna KSI Futsal 2-0
Kvartfinale
Bantu Volvo240 0-1
Snublepupp Oftenes IL 5-1
FC Panna FC Gutta fra Kalkutta 2-0
KSI Futsal Valpene 3-0

Se alle resultater fra turneringen her:

Resultater Kristiansand Indoor 18.oktober 2015

 

 

Neste turnering er 28. & 29.november: Påmelding Kristiansand Indoor 28. & 29.november 2015

 

 

 

Se også: PRAKTISK INFORMASJON på toppmenyen:

Hvem kan delta?

Kameratfotball for dummies

Start ditt eget kameratlag

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: