Trondheim: Reinertsen om åpningstriumfen og NM

Gleder seg til flotte futsaloppgjør i NM!
Annonse:

Team Fivert og lagleder Stian Reinertsen (bildet øverst)kom på en delt andreplass i fjor med 36 poeng, kun 3 poeng bak avdelingsmester N`koloKolo. I sesongåpningen 16.-18. oktober viste laget at de fremdeles vil kjempe om gulltronen.

Les:Team Fivert med seier i første runde | Trondheim Indoor 16. – 18.oktober 2015

Stian Reinertsen har deltatt i IFS i mangfoldige år, og leder laget med rutine og kløkt. Her følger intervju med han:

 

Reinertsen om gruppespillet og sluttspillkampene før finalen:
– Gruppespillet var kontrollert og godt fra vår side. Tradisjonene tro så sprudler vi sjelden nevneverdig i puljespillet, men gjør det som kreves for å avansere. Puljen var fin med jevnt over gode motstandere. Det gir alltid en fin inngang til et tøffere sluttspill.

 

Pulje 3
Comton United Skirstads Disipler 4-0
Sørsia FC Team Fivert 2-4
Fredrikshald Vorspiel Club Comton United 2-2
Skirstads Disipler Sørsia FC 3-0
Team Fivert Fredrikshald Vorspiel Club 2-0
Comton United Sørsia FC 4-1
Skirstads Disipler Team Fivert 1-2
Fredrikshald Vorspiel Club Sørsia FC 6-2
Comton United Team Fivert 0-1
Skirstads Disipler Fredrikshald Vorspiel Club 0-6

 

8.delsfinalen mot Namsos Broncos ble en tøff start på sluttspillet. Det går litt for lang tid før vi setter inn vinnermålet etter godt trykket mot Namsos-gutta fra første spark. Vi slipper til lite bakover, og har god kontroll her. Fullt fortjent avansement mot en god motstander. Kvartfinalen mot Aka Futsal ble en grei affære for oss. Litt samme kampforløpet som i 8.delsfinalen hvor vi kontrollerer banespillet og skaper gode sjanser på løpende bånd. Her får vi imidlertid uttelling langt tidligere og er aldri truet. I semifinalen møter vi de gamle kjenningene i Ratzeputs Futsal. Et seigt lag å møte, og som vi tradisjonelt sett har slitt litt mot resultatmessig. Vi spiller meget godt først 10 minuttene hvor vi tar en tilsynelatende trygge ledelse med 2-0. Så blir det noen hektiske sluttminutter hvor vi både slipper inn mål og får Endre (keeperen) utvist. Vi klarer heldigvis å spille ledelsen ut tiden, og er også her totalt sett fortjent klar for avansement. Tipper det blir mange harde og gode oppgjør mot den hyggelige gjengen fra Ratzeputs utover sesongen.

 

Semifinale
Valø aka Messi (tidl.Ratzeputz Futsal) Team Fivert 1-2
La Familia Fredrikshald Vorspiel Club 4-0
Kvartfinale
Ragazzi Valø aka Messi (tidl.Ratzeputz Futsal) 1-3
Team Fivert Aka Futsal 2-0
La Familia Reservelaget 2013 3-0
Du maser jo som et Lok motiv Moskva Fredrikshald Vorspiel Club 0-1
1/8-finale
Brew Crew Ragazzi 0-4
OIL Galaxy Valø aka Messi (tidl.Ratzeputz Futsal) 0-3
Team Fivert Namsos Broncos 1-0
Farlig Tversover Aka Futsal 0-1
La Familia Myratunet 4-0
Reservelaget 2013 Halal Fotball 1-0
Serie A Du maser jo som et Lok motiv Moskva 0-1
FC Scholes Fredrikshald Vorspiel Club 0-1

 

…om finalekampen mot La Familia:
– La Familia var et nytt bekjentskap for oss. De imponerte voldsomt med store siffer mot gode motstandere hele veien til finalen. Trygge og gode ballspillere med stor omstillingskraft begge veier. En verdig motstander. Det viste seg imidlertid tidlig at La Familia passet oss meget godt. En litt naiv tilnærming til det offensive spillet sitt gjorde at vi fikk gode kår for vårt kontringsspill gjennom hele finalen. Spesielt etter det første baklengsmålet angrep La Familia med svært ujevn balanse for å skape resultat. Her lå vi bare å ventet i trygg og samlet boks for å straffe forhastede valg og ikke minst noe ujevn utførelse fra La Familia. Vi fikk kampen i akkurat det sporet vi hadde sett for oss, og spesielt gledelig er det at vi var lojale til vårt eget betingede spill. La Familia er nok kommet for å bli i toppen av IFS Trondheim. Interessant lag å følge.

 

Lagleder for La Familia, Deniz Akat, kommenterer følgende: – Team Fivert er et lag som forstår hverandre. De visste hvor medspillerne sine ville dukke opp hele tida, og det ga dem en stor fordel. De var også smarte, de sto alltid bredt og spilte som ekte futsalspillere. Selv om vi var mye bedre enn dem i målforskjell og resultater, så klarte vi ikke å score mot dem.

 

Finale
Team Fivert La Familia 4-0

 

Stian Reinertsen om spillerstallen: – Vi stiller stort sett med de samme ansiktene som i fjor, men noen få forsterkninger. Ambisjonene i avdelingen er ikke mer avansert enn at vi fortsatt er et lag som det skal være vanskelig å slå i hver eneste kamp, så får vi telle opp tilslutt og gjøre oss fortjent til den sluttplasseringen vi får i mars. I tillegg ønsker vi å utvikle oss litt som futsallag hver gang.

 

…om NM: NM blir en ny arena for brorparten av våre spillere. Sluttspillet i Ekeberghallen blir en fin gulrot og et godt høydepunkt for de treningstimene vi har lagt ned sammen. Vi får ta de lokale målsetningene videre til Oslo, så får vi se hvem som er gode nok til å hamle opp med oss. Med kort kamptid og jevnt nivå, så blir det nok små marginer og detaljer som avgjør mange kamper der nede. Hele Team Fivert gleder seg definitivt til masse flotte oppgjør i Oslo.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: