En NM-takk fra IFS-lederen

Mange fortjener en sportslig takk!
Annonse:

Kurt August Hartvedt har vært med helt fra starten av IFS-sporten i 1998. Første NM ble organisert i Bergen 2003, og mesterskapet har vært en årlig begivenhet siden den gang.


Saken fortsetter under bildet.

Bane 3, Ekberghallen

Tribune på bane 3, Ekeberghallen

 

– Et NM er alltid spesielt for oss som til daglig jobber på kontoret i Bergen, sier Kurt Hartvedt, leder for futsalforbundet IFS. Tradisjonen tro er det lederen som er speaker under NM. – Det er herlig å se lag fra ulike avdelinger i Norge spille i NM-arenaen, og spenningen er alltid stor i forhold til hvilken avdeling NM-vinneren tilhører. I helgen var det Kristiansand Indoor som kan skryte av å ha NM-mesteren hos seg, og det var minneverdig å se finalekampen hvor lagleder Marius Grønvold og medspillerne kjempet knallhard for å sikre seg gulltrofeet. Ikke minst er det sterkt i ettertid å vite at de også kjempet for sin kreftsyke spillerkollega og kamerat. All honnør til KSI-gutta!

Saken fortsetter under bildet.

Bjørn Grene (fra venstre) fra Folkeandelen sammen med KSI Futsals Marius Grønvold.

Bjørn Grene fra Folkeandelen overrakk Folkepokalen (Folkeandelens NM-vandrepokal, red. anm.) til KSI Futsals Marius Grønvold (til høyre).

 

Kurt Hartvedt fortsetter:

Alf jakob Aano og Løgnaslaget vs. WestWing

Alf jakob Aano og Løgnaslaget vs. WestWing

Jeg vil også gi min honnør til NM-firer Løgnaslaget som vant prisen for beste sportsånd, og til alle andre lag som viser god sportslig oppførsel overfor motstandere og kampledere. For sekretariatet er det alltid sørgelig å observere lag som ikke håndterer sinne og temperament, men heldigvis var det ytterst få episoder i årets NM, noe som betyr at lag respekterer retningslinjer og at lagledere har ansvarlighet og kontroll på mannskapet. Takk til alle lag og spillere som til tross for tap eller misnøye over kampforløp klarer å stagge seg like etter spontanreaksjoner, og ikke lar sitt eget temperament eskalere. Det står det respekt av!

Saken fortsetter under bildet.

Løgnaslaget kom på en sterk fjerdeplass og ble også tildelt prisen for beste sportsånd

Løgnaslaget kom på en sterk fjerdeplass og ble også tildelt prisen for beste sportsånd

 

Crew NMFor oss i administrasjonen som arbeider mest foran skjermen og utenfor parketten i denne futsalsporten, så har det vært hektiske arbeidsdager og et rimelig høyt nivå av stress i ukene før NM, akkurat som seg hør og bør foran årets store turneringsbegivenhet i IFS Norge. Som alltid håper vi at under selve NM vil deltagerne oppleve et strømlinjeformet mesterskap preget av lite forsinkelser og god stemning. Det dukker jo alltid en del utfordringer underveis, eksempelvis når ett av 40 lag i NM ikke møter opp grunnet skadeproblemer i første NM-gruppe, når det er tekniske Engasjerte publikumproblemer med lyd- og musikkanlegget eller internett, og når enkelte av de offisielle premiene ikke blir levert før NM startet. Uansett så håper jeg at lagene og tilskuere har hatt en god følelse av årets NM.

Under NM er det LIVE-update, oppdatering på sosiale medier og redaksjonelle saker som tilrettelegges for futsal.no. Det er mange detaljer å holde styr på, og jeg vil takke alle i teamet som hver for seg gjorde sitt beste for å opprettholde kvaliteten på turneringsarbeidet;

Glenn Nordgaard og Abu Kamara.

Glenn Nordgaard og Abu Kamara.

DOMMERNE – takk til dommerne: Mostafa Al-Kharasani som normalt dømmer trofast i Kristiansand Indoor – Mostafa var også en dyktig turneringskoordinator i felten når han hadde dommerfri, og han oppdaterte NM-sekretariatet flittig fra banene via walkie-talkie; Glenn Nordgaard – Glenn ble kåret til NMs beste dommer, og viser også sine dyktige egenskaper i Oslo Indoor hvor han har vært med i en årrekke; Abu Kamara – Abu har dømt i over fem år i IFS, og han har en superb egenskap til å spre godt humør og smil blant dommere og funksjonærer; Karl Øyvind Nilsson – «Kalle» var et friskt, nordnorsk pust i dommerteamet med godt humør og direkte tale, akkurat slik en ekte bodøværing skal være. Nilsson har en fysikk og et dommernivå som vi merker oss for fremtiden når IFS skal sende ut internasjonale dommere;

Fra venstre: Kay Ingvald Thingstad og Karl Øyvind Nilsson

Fra venstre: Kay Ingvald Thingstad og Karl Øyvind Nilsson

 

Kay Ingvald Thingstad – Kay gjør en formidabel innsats i Østfold, og har fått funksjonæransvar i denne avdelingen. Han gjør en god jobb, og vi setter pris på engasjement; Mekbib Dawit – Mekbib er fra Sverige, og har spillererfaring fra IFS når forbundet også organiserte futsal i Stockholm i begynnelsen av 2000-tallet. Mekbib er en høflig, blid og pålitelig kar, og er blitt et fast medlem i teamet i Oslo. Dawit hjalp godt til i sekretariatet under sluttspilldagen, noe vi sårt trengte da vi hadde fått forfall fra funksjonærer. En stor takk rettes også til den yngre dommergarden, Agron Trena, Faiq Ali og Jabir – Det er viktig å satse på de unge, og jeg håper dere har fått en god start i IFS til tross for at vi sliter økonomisk med å organisere nasjonale dommersamlinger. Jeg håper dere fikk snakke mye med de erfarne dommerne under NM-helgen, og vi er alltid her for å bidra med råd og samtaler.

 

Saken fortsetter under bildet.

NM-dommerne: F.v. Mustafa Al-Kharasani, Glenn Nordgaard, Abu Kamara, Karl Øyvind Nilsson, Kay Ingvald Thingstad, Faiq Ali, Jabir og Mekbib Dawit. Ikke tilstede: Agron Trena

NM-dommerne: F.v. Mustafa Al-Kharasani, Glenn Nordgaard, Abu Kamara, Karl Øyvind Nilsson, Kay Ingvald Thingstad, Faiq Ali, Jabir og Mekbib Dawit. Ikke tilstede: Agron Trena

 

Maria Kari VM 2015

Medisinsk ansvarlig og landslagskoordinator Kari (til v.) sammen med hovedkoordinator Maria under Futsal-VM 2015 i Hviterussland.

Tusen takk til hovedkoordinator Maria Hanstveit som var ansvarlig for LIVE-updaten under NM. Å følge med på tre baner samtidig er en nesten umulig oppgave, men med touch-metoden, et årvåkent blikk og godt samarbeid i sekretariatet, så synes jeg informasjonen ble godt formidlet til futsal.no-besøkende. Hundrevis av timer har gått til NM-forberedelser og Maria står for de fleste; en kraftfull honnør til henne for imponerende koordinering og for at hun holder ut den store arbeidsmengden.

 

Maria Hanstveit fra Futsal-VM.

Maria Hanstveit fra Futsal-VM.

 

Takk også til Kari Annette Arnestad Olsen som er en ressurs i IFS vi verdsetter stort. Frivillig funksjonær, frivillig medisinsk ansvarlig, frivillig ditten og datten. Kari viser en sportsånd uten like, og vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet. Økonomien har alltid vært tøff i IFS, og Kari har forstått dette og viser med sin frivillighet at hun ønsker å være med og løfte sporten.

 

Kari multitasket under VM; medisinsk ansvarlig, massør, forbundsrepresentant på middag med lokale myndigheter og ikke minst landslagsspiller Jørgen Bjellands hårfletter.

Kari multitasket under VM; medisinsk ansvarlig, massør, forbundsrepresentant på middag med lokale myndigheter og ikke minst landslagsspiller Jørgen Bjellands hårfletter.

 

Takk også til Oslo-lederne Andreas og Christine; Andreas hjalp oss under NM med diverse funksjonærarbeid og var ansvarlig for de sosiale medier. Andreas er også en meget habil futsalspiller. Christine kom på søndag og hjalp som frivillig med fotoarbeid og annet. Christine er en akademisk stjerne med master i organisasjonspsykologi og nå under IT-utdanning. Kunnskapen er stor, og gjennom en årrekke har hun brukt denne til å løse utfordringer i Oslo. Takk for hjelpen og lykke til videre for begge to i Oslo Indoor.

 

Kari og Christine (til v.) under tidligere NM-arrangement.

Christine (til v.) sammen med Kari under tidligere NM-arrangement.

 

En takk rettes også til Torbjørn Rogde, vår faste IT-ansvarlig, som passet på at futsal.no, med sine over 40.000 besøkende månedlig, ikke hadde nedetid og at serverkapasiteten var under kontroll. Det er mange som har bidratt og som bidrar  til maskineriet bak futsal.no, og vi takker alle og enhver.

En stor takk rettes også til formelle og uformelle rådgivere i forkant av NM: Magnus og Christer fra Kristiansand; Bjørn Martin, Andreas og Joachim fra Trøndelag; Andreas og Åsmund fra Hardanger; Thomas, Roy og Tommy fra Stavanger; Andreas, Torbjørn, Harald og Joachim fra Bergen, Kay fra Østfold; og ikke minst styret i IFS: Styreformann Johan Foss og hans kollegaer Harald Herskedal, Maria Hanstveit og Sigmund Solhjell.

 

Saken fortsetter under bildet.

Harald Herskedal

Styremedlem Harald Herskedal til venstre.

Takk går til alle våre samarbeidspartnere som på ulike måter har vært  involvert i NM-forberedelsene; Bjørn, Adrian og Kim i Folkeandelen, Paula, Desirée og Nicoline i Nordic Choice, Kenneth hos Egon, Geir, Bas, Morten og flere i Umbro/Scan Trade, Cato hos MegaZone Oslo, Jan i Color Line og  «Premie-Bjørn» i Bergen.

Takk også til landslagstrener Tommy Nicolaisen som har fått kartlagt NM, og som nå skal forberede seg til EM i Moskva neste år.

Jone Hutsveit Tommy Nicolaisen Kari Anette Olsen Andreas Larsen

Futsal-VM 2015: Tommy (andre fra venstre).

 

– Nå er det full fokus på regionale runder i IFS Norge, og så gleder jeg meg masse til neste års NM, avslutter Kurt Hartvedt som helt til slutt retter en stor takknemlighet til alle laglederne som år etter år organiserer sine lag og skaper engasjement og entusiasme.

Kurt VM 2015

Kurt Hartvedt i midten under Futsal-VM 2015, i forkant av Norge vs. Marokko.

 

Please follow and like us:
error
Annonse: