Bølerbrua Futsalforening klar i helgen – Les intervju

Regjerende turneringsvinner spiller på søndag!
Annonse:
Bølerbrua Futsalforening stakk av med seieren i forrige turnering i Oslo Indoor, 29.-31. januar.
Andreas Husby i avdelingsledelsen i Oslo kommenterer forrige turnering slik:
Andreas Husby, Trondheim

Andreas Husby, IFS Oslo

Bølerbrua futsalforening tok en sterk seier i denne turneringen mot en av forhåndsfavorittene Bosna United, med Espen Rashid i spissen. Finalen begynte litt forsiktig der begge lagene følte litt på hverandre, selv om de hadde møttes i gruppespillet der Bosna United vant, og plutselig begynte sjansene å komme på rullende bånd. To gode keepere og treverket var grunnen til at det ikke endte 10-10.

Bosna fikk hull på byllen først og fikk beholde mye ball. Men så våknet Bølerbrua og fikk kontret inn en utligning og lagene gikk til golden goal. De tre minutter var begge lag mer forsiktige og ingen ville ta for mange sjanser, men Bølerbrua var nærmest å punktere kampen ett par ganger. Etter mye kriging og en sjansebonanza uten like ,måtte det hele avgjøres på straffesparkkonkurranse der Bølerbrua trakk det lengste strået.

Bosna United klatrer derimot opp til 2.plass på Maratontabellen etter helgens finalerunde og nærmer seg Veitvet rs Futsal på tabellen

Nedenfor følger intervju med Kristian Havik, lagleder for Bølerbrua Forening:

Hva kan du si om gruppespillet deres?

Keeper og lagleder Kristian Havik, Bølerbru Futsalforening.

Keeper og lagleder Kristian Havik, Bølerbru Futsalforening.

– Vi var veldig varierende i gruppespillet. Vi startet med en tøff fysisk kamp mot Hvit Rød Oslo Futsal. Der kjempet vi oss til en 1-0 seier. Neste kamp tapte vi 1-0 mot Currently Unknowns. I denne kampen kom vi aldri helt i gang, og tempoet ble rett og slett for lavt fra vår side. Vi slet også med å sette tempoet i matchen etter. Der lå vi lenge under 1-0,før vi tok oss sammen og satte tre raske mål og tre viktige poeng. Siste matchen i gruppe spillet følte vi egentlig at vi spilte bra. Vi ledet lenge 1-0 mot vår finalemotstander Bosna United, men vi ble litt uoppmerksomme og ga litt mye tid og rom til utover i kampen, så da snudde de matchen og vi tapte 2-1.

Hvordan vil du beskrive kampene deres i sluttspillet før finalen?
– I sluttspillet var vi mer på enn i gruppespillet. Vi trengte straffer i 1/8-finalen, men det var fortjent at vi gikk av med seieren. I 1/4-finalen møtte vi et brukbart lag, Triceps, og det var en jevn batalje med sjanser til begge lag. Vi trakk imidlertid det lengste strået etter at vi scoret i ekstraomgangen. I semifinalen møtte vi igjen Hvit Rød Oslo Futsal. Vi gikk ut med høyt tempo, og scoret to mål i løpet av kampens første tre minutter, og følte at vi hadde god kontroll resten av matchen, selv om de fikk redusere en gang.
 Så var det finale mot Bosna som er kjent som et godt lag i Oslo. Kan du beskrive finalen?
– I finalen var det igjen Bosna United som stod på motsatt banehalvdel. Dette ble en jevn match, hvor det denne gangen var de som ledet 1-0, før vi utlignet rett før pause. Andreomgangen blir en stillingskrig med sjanser til begge lag. Jeg føler at det var vi som var nærmest seieren, men vi klarte ikke å sette et par store sjanser, og da ble det straffer. Og de vant vi, så det var gøy! Den største forskjellen på kampen i gruppespillet og finalen var kanskje at vi hadde fokus på å ligge litt mer kompakt, slik at vi ikke skulle gi Bosna for for mye rom og tid med ballen.
4. Hvem er spillerne på Bølerbrua Futsalforening?
Bølerbrua Futsalforening består stort sett av spillere som i dag spiller fotball for Manglerud Star. Kristian Havik, Jørn Erik Larsen, Martin Andersen-Gott, Bendik Larsen, Lars-Erik Loennechen, Henry Lie Gulbrandsen og Erwin Agustin er alle en del av M/S. I tillegg spilte Victor Johansen for oss i denne turneringen. Han spiller til daglig for Lyn. Med andre ord, så er det mye rutine og gode fotballferdigheter i laget.
Utfordringen for oss er ofte å omstille taktisk fra vanlig fotball til futsal.
Bølerbrua spiller følgende pulje i helgen:

Søndag 14.02.16

1145-1415

Pulje 2

Lag 1 Puerta FC
Lag 2 Personskadeforbundet
Lag 3 Ski Diamonds
Lag 4 La fut de sal à Askim
Lag 5 Bølerbrua Futsalforening

1145 Puerta FC – Personskadeforbundet
1200 Ski Diamonds – La fut de sal à Askim
1215 Bølerbrua Futsalforening – Puerta FC
1230 Personskadeforbundet – Ski Diamonds
1245 La fut de sal à Askim – Bølerbrua Futsalforening
1300 Puerta FC – Ski Diamonds
1315 Personskadeforbundet – La fut de sal à Askim
1330 Bølerbrua Futsalforening – Ski Diamonds
1345 Puerta FC – La fut de sal à Askim
1400 Personskadeforbundet – Bølerbrua Futsalforening

Bildet under er fra IFS Futsal-NM 2015.

Please follow and like us:
error
Annonse: