Kameratfotball på 1-2-3

Her finner du en lett oppskrift på hvordan du og dine kamerater kan delta!
Annonse:

Fra sofaslitere til futsalkunstnere!

Ingen årsavgift – Ingen medlemskap – Uforpliktende

Alle som er fylt 15 år kan delta i kameratfotballen. På tross av navnet er turneringene også åpne for jenter, og om vi får nok jentelag i en turnering vil vi opprette egen jenteklasse.

1. Samle sammen kamerater/venninner/kolleger/familie/de du vil, til et lag

2. Finn ut hvilken dag/tid som passer best for dere å delta.

Hvert lag blir satt i en pulje med 4 andre lag, og spiller én kamp (á 14.min) mot hvert av de andre lagene i løpet av 2,5 time. Dere slipper m.a.o å reise til turneringen flere dager.

3. Meld på laget ditt, ønsk puljetid, og om dere vil spille for det sosiale eller ikke. Åpnede påmeldinger til kommende turneringer finner du i den blå boksen til høyre her på siden–>

Om dere bare kan delta på en spesiell dag/tid setter dere to stjerner (**) sammen med ønsket puljetid. Da er dere bare påmeldt til den tiden dere har ønsket, og om det mot formodning ikke er ledige plasser på dette tidspunktet blir dere ikke tatt med i oppsettet og mottar heller ikke gebyr.

4. Se spilletidene deres på vår Facebook-side Futsal Norway og kampoppsett på www.www.futsal.no.

Spilletidene for hvert lag legges ut onsdag før turnering (etter kl.20:00) på vår Facebook-side Futsal Norway. Torsdag legges hele kampoppsettet ut på våre nettsider www.www.futsal.no.

5. Ved ankomst til hallen henter lagleder spillerliste fra sekretariatet, fyller enkelt ut denne og leverer den til avdelingsleder sammen med betaling (200,- pr.spiller).

Drakter er ikke obligatorisk, men spillerne på laget bør ha samme farge på t-skjortene sine. Leggskinn er ikke påbudt, men selvsagt anbefalt!

Alle lag påmeldt før kl. 20:00 onsdag før turnering får plass i turneringen. 

Om du leser denne saken etter at oppsettet er klargjort eller etter onsdag kl. 20:00, fortvil ikke. Vi har normalt god kapasitet i de fleste avdelingene våre og tar i mot påmeldinger helt frem mot turneringen. Vi har lag som bytter spilledager, vi får inn avmeldinger og vi kan opprette flere puljer. Så meld på laget ditt, så vil du få beskjed om dere får plass eller ikke:)

Please follow and like us:
error
Annonse: