AMF-kongress 2016

I begynnelsen av april 2016 var det futsalkongress i Paraguay
Annonse:

IFS er medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet AMF, tidligere FIFUSA.

35 land deltok på AMF-kongressen som ble avholdt i Asuncion, Paraguay første og andre april 2016. Norge var representert ved IFS-leder Kurt Hartvedt. Flere punkter ble gjennomgått, deriblant kalender for de neste 4 årene og valg av president, nytt styre og visepresidenter fra hvert kontinent.

 

På bildet er Paraguay sin sportsminister, Victor Manuel Pecci; Presidenten for Olympisk Komité i Paraguay, Camilo Pérez ; ordføreren i hovedstaden Asuncion, Mario Ferreiro,; samt Presidenten for AMF Rolando Alarcon (i midten)

På bildet er Paraguay sin sportsminister, Victor Manuel Pecci; Presidenten for Olympisk Komité i Paraguay, Camilo Pérez ; ordføreren i hovedstaden Asuncion, Mario Ferreiro,; samt Presidenten for AMF Rolando Alarcon (i midten)

Kommende AMF-eventer:

1st Under 17 World Cup, 11th to 20th July 2016 in Paraguay

3rd World Cup for female teams, candidates Catalonia & Morocco, to be selected the host country in July 2016

2nd World Cup under 20, Candidates Colombia and the Confederation Asian Futsal, to be selected the host country in September 2016

12th World Cup, 2019 Argentina.

AMF-VM 2015 hvor Norge deltok.

AMF-VM 2015 hvor Norge deltok.

Please follow and like us:
error
Annonse: