IFS-lederen ble visepresident i verdensforbundet AMF

Kongressen valgte Kurt Hartvedt til europeisk visepresident
Annonse:

 

– IFS har deltatt i det internasjonale futsaleventyret siden 2002, sier Kurt Hartvedt. – Det er utrolig flott å oppleve den internasjonale familiefølelsen som Det Internasjonale Futsalforbundet utstråler. Jeg er nå valgt som europeisk visepresident i verdensforbundet, og jeg skal ha tett kontakt med Det Internasjonale Futsalforbundet, og jeg vil selvsagt være en bro mellom Europa til AMF. Jeg ser frem til å starte på arbeidet.

Presidenten for Det Internasjonale Futsalforbundet, Rolando Alarcon sammen med Kurt Hartvedt

Presidenten for Det Internasjonale Futsalforbundet, Rolando Alarcon sammen med Kurt Hartvedt

 

Stor presseinteresse for AMF-kongressen.

Stor presseinteresse for AMF-kongressen.

 

Kollegaer: Afrikansk visepresident Abdel Mokthar og Kurt Hartvedt

Kollegaer: Afrikansk visepresident Abdel Mokthar og Kurt Hartvedt

 

ambassaden Italia 2016

Kurt Hartvedt ble invitert av det italienske futsalforbundet til møte med ambassadøren fra Italia. Fra venstre: President for søramerikanske futsalkonføderasjonen, Mario Jimenèz. Generalsekretær for den søramerikanske futsalkonføderasjonen, Julio Notario. Delegat for Monaco Futsal, Christian Michelis. Italias ambassadør, Antonella Cavallari. President for det italienske futsalforbundet FIFS, Axel Paderni og IFS-leder Kurt Hartvedt.

Please follow and like us:
error
Annonse: