Trondheim: Møt avdelingsmester Team Fivert

Kommer med enda bedre mannskap til årets NM!
Annonse:

Anført av Team Fiverts lagleder Stian Reinertsen, ble laget avdelingsmester i IFS Trondheim Indoor!

Stian Reinertsen  har mye erfaring fra internasjonal futsal. I år er han klar til å oppleve europeisk futsal etter at han nylig ble tatt ut på IFS-landslaget som skal ut i EM-kamper i Russland.

 

LES OGSÅ:
VM 2015 | Landslagsprofilen: Møt Stian Reinertsen

Stian Reinertsen: – IFS har lag med mange gode individualister!

Stian Reinertsen (midten th.) skriver autografer under AMF Futsal-VM 2003 i Paraguay.

Futsalveteranen Stian Reinertsen (midten th.) skriver autografer under AMF Futsal-VM 2003 i Paraguay hvor han deltok for IFS-landslaget

 

Nedenfor deler Reinertsen sine tanker om sesongen som har vært.

Hei Stian, hvordan har sesongen vært for laget?
– Sesongen for Team Fivert har vært stabilt god. Vi ble maratonmestere med god margin, samt med langt inn i sluttspillet i hver eneste turnering. To solide turneringsseire i Trondheim. NM ble en nedtur hvor vi leverte ganske langt unna pari.

Maratontabellen 2015/2016
Trondheim Indoor

Nr Lag Poeng
1 Team Fivert 32
2 Fredrikshald Vorspiel Club 25
3 Ragazzi 18
4 Tiempo Futsal 17
5 Yolo Toure 14
6 Namsos Broncos 13
7 Serie A 8
8 Smell n United 8
9 Joga Bonitos Tr.heim 7
10 La Familia 6
11 Lekent 2011 6
12 Vaiete 1 6
13 Vestkanten (tidl.FRWL) 5
14 Habilidad 5
15 Fritt Fall 5
16 Valø aka Messi (tidl.Ratzeputz Futsal) 5

Hvilke lag har dere sett på som de største motstanderne denne sesongen?
– Tiempo Futsal har vært en fin motstander i år. Etter en stygg smell tidlig i sesongen, fikk vi heldigvis revansje med to strake seire utover sesongen mot de talentfulle gutta. Fredrikshald Vorspiel Club har også hatt en fin og jevn sesong. Ellers topp å møte Joga Bonitos når de stiller med sitt beste mannskap.

Fredrikshald Vorspiel Club fra IFS Futsal-NM 2015

Fredrikshald Vorspiel Club fra IFS Futsal-NM 2015

Hvilke lag frykter dere før sesongen 2016/2017?
– Vi frykter ingen, men vi gleder oss mest av alt til nye fartsfylte oppgjør mot flere av gjengangerne i toppen, og forhåpentligvis noen nye lag som viser kvalitet. Et lag som Vestkanten bør by på mye trøbbel for de fleste hvis de fortsetter utviklingen.

Hva er deres beste minner fra parketten denne sesongen?
– Begge turneringsseirene i Trondheim, samt det knepne avansementet i NM etter skåring mot Høllen 10 sekunder før slutt. Ellers har vi fått sparret mot flere lag på treningsfeltet utover sesongen, og hevdet oss svært godt mot lag i divisjonssystemet.

Er det noen spillere i avdelingen som har utmerket seg?
– Mange gode spillere i Trondheim. Løberg, Magnusson, Vinje og Haugdal hos Tiempo Futsal. Willmann hos Fredrikshald Vorspiel Club. Alseth hos Vestkanten. Hos oss synes jeg alle har levert langt bedre enn i fjor, men vil kanskje spesielt nevne Endre Kjendalen som avdelingens beste keeper, samt nykommer Lars Erik Sandbakken som har tatt parketten med storm.

Flagget på brystet: John Christian Wilmann blir landslagskollega med Reinertsen i UEFS Futsal-EM 2016 i Russland.

Flagget på brystet: John Christian Wilmann blir landslagskollega med Reinertsen i UEFS Futsal-EM 2016 i Russland.

Hvilken formasjon og taktikk er viktig for ditt lag?
– Grunnet lite fellestid på stor bane, så har vi valgt å fortsette med vår trygge 2-2 formasjon. Det har fungert godt, men viser også sine klare begrensninger mot gode forsvarsstrukturer. Vi er gjerrige bakover og brukbare i omstillingsfaser begge veier. Så lenge spillerne forholder seg lojalt og stabilt til vår forsvarsmodell, så er vi vanskelig å slå for alle uansett nivå. Offensivt har vi selvsagt – fortsatt grunnet for lite fellestid – mange begrensninger i eget grunnspill. Vi har likevel flere typer som fungerer godt sammen, som igjen gjør at vi skaper mye i omtrent hver eneste kamp.

Hvordan vil forberedelsene til NM være, og hvilke forventninger har dere til NM-helgen?
– Flere av spillerne våre hadde aldri møtt lag utenfor Trondheim, så fjorårets NM ble i så måte en fin referanse for alle. Selv med ei helg langt under pari prestasjonsmessig, så viste vi at vi er vanskelig å tukte. Vi kommer nok med et enda bedre mannskap – og forhåpentligvis bedre forberedt i år. Fjorårets NM-turnering var svært jevn – med 8-10 lag som kunne gått hele veien. Helt topp, og veldig fortjent, at det var den flotte gjengen fra KSI Futsal som tok hjem pokalen etter mange års strev, avslutter den sympatiske laglederen for Team Fivert.

 

Team Fivert fra IFS Futsal-NM 2015

Team Fivert fra IFS Futsal-NM 2015

 

Please follow and like us:
error
Annonse: