Video: Belgia vs. Norge

Se Norges avgjørende gruppekamp i fjorårets Futsal-VM.
Annonse:

21. april 2015: Struttende av selvtillit etter den norske seieren over Marokko, gledet Norge seg til å møte et relativt nervøst Belgia som bare hadde klart å sanke 1 poeng etter uavgjort mot Marokko og tap mot Paraguay. Norge kunne avansert til sluttspillet med kun uavgjort mot Belgia. Selvsikkerheten brast fort hos de norske vikingene. Norge fikk dessverre en knallhard leksjon i futsal utover kampen. Personlige feil samt markeringssvikt gjorde at nordmennene ikke hadde noen nevneverdig sjanse mot Belgia. Den gylne muligheten til historisk avansement glippet dessverre, og kampen endte til slutt 7-2 i favør Belgia. Norge var utslått og endte på en 13. plass i VM.

AMF Futsal-VM 2015
17.-25. april
Sports Palace, Minsk

Belgia vs. Norge 7-2

Please follow and like us:
error
Annonse: