Thomas Lyngbø: Vi klarte å sette en støkk i hjemmenasjonen

-Vi er et hardtkjempende lag!
Annonse:

IMG_9636_redKampen mellom Norge og Russland endte tilslutt 3 – 4.  Norge lå under hele tre ganger, klarte å utligne i siste minutt, men tapte også i siste minutt.

Thomas Lyngbø uttalte følgende etter kampen:

– Vi har all grunn til å være stolt over dagens prestasjon, og vi spiller egentlig over evne i 40 minutter i dag. Det er små detaljer som avgjør. Russland er enkelt og greit bedre enn oss foran mål, men vi levde opp til det å skulle overraske hjemmenasjonen, og klarte å sette en støkk i Russerne; både i hjemmepublikummet og spillerne.

Han fortsetter: – Vi møtte jo antatt bedre lag, samtidig så er vi etterhvert beryktet for å komme meget sterkt mot slutten av kampen, og det sitter nok også igjen fra VM i fjor. Denne gangen er vi bedre trent enn tidligere, og vi er et hardtkjempende lag som fungerer bra sammen.  Tommy (landslagsleder Nicolaisen, red.anm) var tydelig på at han skulle ta med toveisspillere til dette mesterskapet, og det ser man i laget.

– Det var en helt sinnsyk stemning i hallen i dag, og så gøy å spille foran så mange tilskuere, det var rett og slett en fantastisk opplevelse!

 

IMG_9709_redOm 1/4-finalen mot Tjekkia torsdag:

 

– Tsjekkia satt og så på kampen og jeg tror de nok ble veldig imponerte over det vi viste. Tsjekkia har vunnet puljen og har alt å tape, Norge kommer som «underdog» og har alt å vinne, så i morgen skal vi seire!

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: