Norge har møtt Tsjekkia syv ganger – Tiden er inne for første seier!

Se resultatoversikt.
Annonse:

Oversikt over kampene:

AMF VM-kvalifisering 2014, Spania

Norge vs. Tsjekkia 0-7 (0-5)
02.10.2014 kl. 12:00
Mål: 0-1 (3.), 0-2 (6.), 0-3 (13.), 0-4 (14.), 0-5 (14.), 0-6 (30.), 0-7 (.)
Norges lag: Erlend Johansen (keeper), Tommy Nicolaisen, Christian Ersland (kaptein), Saif Haydar, Jeton Pestisha Innbyttere: Emil Fiskvik (keeper), Børge Våge, Thomas Lyngbø, Jone Hustveit, Thierry Djedje, Esben Rashid
Trener: Tommy Nicolaisen

VM-kvalifisering

Bak fra venstre: Børge Våge, Thomas Lyngbø, Jone Hustveit, Emil Fiskvik. Foran fra venstre: Thierry Dje Dje, Tommy Nicolaisen, Erlend Johansen, Christian Ersland, Jeton Pestisha, Esben Rashid, Saif Haydar

 

XI UEFS Futsal-EM 2014, Czech Republic

Norge vs. Tsjekkia 3-7 (1-6)
21.05.2014, kl. 20:00
Mål: 0-1 (9.), 0-2 (10.), 0-3 (10.), 0-4 (11.), 0-5 (12.), 0-6 (17.), Tommy Nicolaisen 1-6 (18.), 1-7 (32.), Thierry Danon DjeDje 2-7 (34.), Thierry Danon DjeDje 3-7 (36.),
Norges lag: Karl Fredrik Røsland (keeper), Saif Haydar, Øyvind Olsen, Christian Ersland og Jeton Pestisha. Innbyttere: Erlend Johansen (Keeper), Tommy Nicolaisen, Børge Våge, Thierry DjeDje, Wilhem Pepa, Einar Arnesen
Trener: Tommy Nicolaisen

EM-troppen 2014: Bak fra venstre: Kari-Annette Arnestad Olsen (medisinsk ansvarlig), Einar Arnesen, Thierry Danon DjeDje, Christian Ersland, Børge Våge, Saif Haydar, Øyvind Neset Olsen Foran fra venstre: Tommy Nicolaisen, Wilhem Pepa, Karl Fredrik Røsland, Jeton Pestisha, Erlend Johansen

EM-troppen 2014: Bak fra venstre: Kari-Annette Arnestad Olsen (medisinsk ansvarlig), Einar Arnesen, Thierry Danon DjeDje, Christian Ersland, Børge Våge, Saif
Haydar, Øyvind Neset Olsen
Foran fra venstre: Tommy Nicolaisen, Wilhem Pepa, Karl Fredrik Røsland,
Jeton Pestisha, Erlend Johansen

 

UEFS Futsal-EM 2012, Belarus 

Norge – Tsjekkia 2-6 (1-3)

Mål: 0-1 (9.), Øyvind Olsen 1-1 (10.), 1-2 (11.), 1-3 (16.), 1-4 (26.), 1-5 (30.), Sindre Sjøbakk, strf. 2-5 (31.), 2-6 (34.)
Norges lag: Marius Ahlsen, Einar Arnesen, Christian Ersland, Thierry Danon Djedje, Knut Grønna, Magnus Larsen, Bobo Marjanovic, Eirik Mella, Øyvind Olsen, Sindre Sjøbakk, Jannik Weum
Trenerteam: Eirik Mella og Magnus Larsen

Norge Futsal på Hotel Intourist Brest: Bak fra venstre: Christer Eidsaa (assistent), Eirik Mella (spillende landslagsleder), Christian Ersland, Øyvind Olsen, Marius Ahlsen, Knut Grønna. Foran fra venstre: Thierry Danon Djedje, Einar Arnesen, Bobo Marjanovic, Christian Ersland, Magnus Larsen (spillende landslagsleder).

Norge Futsal på Hotel Intourist Brest: Bak fra venstre: Christer Eidsaa (assistent), Eirik Mella (spillende landslagsleder), Christian Ersland, Øyvind Olsen, Marius Ahlsen, Knut Grønna. Foran fra venstre: Thierry Danon Djedje, Einar Arnesen, Bobo Marjanovic, Christian Ersland, Magnus Larsen (spillende landslagsleder).

 

UEFS Futsal-EM 2008, Belgium

Tsjekkia- Norge 3-0
Norges lag: Karsten Olsen, Bjørn Viljugrein, Andreas Nygård, Per Martin Haugen, Kjell Harald Dalehaug, Ivan Olivares, Kjetil Bærheim, Sindre Øverland, Eirik Jøssang, Magnus Larsen.
Spillende leder: Bjørn Viljugrein

EM-troppen 2008: Norges lag: Karsten Olsen, Bjørn Viljugrein, Andreas Nygård, Per Martin Haugen, Kjell Harald Dalehaug, Ivan Olivares, Kjetil Bærheim, Sindre Øverland, Eirik Jøssang, Magnus Larsen.

EM-troppen 2008: Norges lag: Karsten Olsen, Bjørn Viljugrein, Andreas Nygård, Per Martin Haugen, Kjell Harald Dalehaug, Ivan Olivares, Kjetil Bærheim, Sindre Øverland, Eirik Jøssang, Magnus Larsen.

 

UEFS Futsal-EM 2006, Santa Coloma/Santa Hilari, Catalonia

Tsjekkia – Norge 5-2 (2-0)
Sta. Coloma, 30/11 kl. 20.00
Mål: 1-0 (4.), 2-0 (8.), 3-0 (25.), 3-1 Eirik Marius Folgerø (34.), 4-1 (37.), 4-2 Amarildo Lopes (38.), 5-2 (40.)
Norges tropp: Magnar Nordtun, Henrik Arnesen, Mounir El-Masrouri, Eirik Marius Folgerø, Runar Skippervik, Thierry Danon Dje Dje, Stig Roar Hovland, Amarildo Lopes, Raymond Kvisvik, Stian Nikodemussen, Jamal El Mazari, Jahn-Ove Wiik, Morten Ravlo (samtlige spillere ble benyttet).
Trenerteam: Kenneth Storvik og Pål-Jørgen Nilsen

UEFS Futsal-EM 2006 i Spania. Norges tropp: Magnar Nordtun, Henrik Arnesen, Mounir El-Masrouri, Eirik Marius Folgerø, Runar Skippervik, Thierry Danon Dje Dje, Stig Roar Hovland, Amarildo Lopes, Raymond Kvisvik, Stian Nikodemussen, Jamal El Mazari, Jahn-Ove Wiik, Morten Ravlo

UEFS Futsal-EM 2006 i Spania. Norges tropp: Magnar Nordtun, Henrik Arnesen, Mounir El-Masrouri, Eirik Marius Folgerø, Runar Skippervik, Thierry Danon Dje Dje, Stig Roar Hovland, Amarildo Lopes, Raymond Kvisvik, Stian Nikodemussen, Jamal El Mazari, Jahn-Ove Wiik, Morten Ravlo

 

UEFS Futsal-EM 2004, Baranovichi, Hviterussland

Tsjekkia – Norge 6-3 (0-2)
Atlant Stadium, 26/11 kl. 14.30
Mål: 0-1 Henrik Arnesen (6.), 0-2 Henrik Arnesen (13.), 1-2 (22.), 2-2 (27.), 3-2 (32.), 4-2 (33.), 5-2 (35.), 5-3 Henrik Arnesen (36.), 6-3 (38.)
Norges lag: Magnar Nordtun – Henrik Arnesen, Stian Reinertsen – Roberto Rojas, Rodrigo Castillo. Innbyttere: Stig Roar Hovland, Thierry Danon Dje Dje, Stian Nikodemussen, Robert Stene, Igor Salai (samtlige innbyttere ble benyttet, unntatt Stig Roar Hovland)
Landslagsleder: Kurt Hartvedt

IFS-landslaget jubler etter seier over Belgia i EM i Hviterussland 04. Norges lag: Magnar Nordtun – Henrik Arnesen, Stian Reinertsen, Roberto Rojas, Rodrigo Castillo, Stig Roar Hovland, Thierry Danon Dje Dje, Stian Nikodemussen, Robert Stene, Igor Salai

IFS-landslaget jubler etter seier over Belgia i EM i Hviterussland 04. Norges lag: Magnar Nordtun – Henrik Arnesen, Stian Reinertsen, Roberto Rojas, Rodrigo Castillo, Stig Roar Hovland, Thierry Danon Dje Dje, Stian Nikodemussen, Robert Stene, Igor Salai

 

Copa Fernando De la Mora 2003, Asuncion Paraguay
Norge – Tsjekkia 1-4 (1-2)
Consejo Nacional De Deportes, 28/11 kl. 20.00
Mål: 1-2 Ali Darisiro (16.)
Norges lag: Stig-Roar Hovland – Alex Valencia, Espen Edvardsen – Håvard Berger, Thierry Danon Dje Dje. Innbyttere: Thomas Hagen, Eirik Hansen, Ali Darisiro, Stian Reinertsen, Tresor Egholm (samtlige innbyttere ble benyttet)
Landslagsleder: Kurt Hartvedt

NORGES VM-LAG 2003: Disse representerte Norge i VM i Paraguay. Bak fra venstre: Stian Reinertsen, Eirik Hansen, Alex Valencia, Ali Darisiro og Tresor Egholm. Foran fra venstre: Håvard Berger, Stig Roar Hovland, Espen Edvardsen, Thomas Hagen og Thierry Danon Dje Dje

NORGES VM-LAG 2003: Disse representerte Norge i VM i Paraguay. Bak fra venstre: Stian Reinertsen, Eirik Hansen, Alex Valencia, Ali Darisiro og Tresor Egholm. Foran fra venstre: Håvard Berger, Stig Roar Hovland, Espen Edvardsen, Thomas Hagen og Thierry Danon Dje Dje

Please follow and like us:
error
Annonse: