EM 2016 | Alf Jakob Aano etter kampen mot Tsjekkia

Aano scoret målet som sendte Norge i ledelsen. - Deilig følelse å se ballen gå i mål!
Annonse:

IMG_1788 (2)_redOm kampen:  – Det blir veldig blandede følelser etter kampen, for det er kjedelig å få så dårlig betalt for en så god kamp. Det er det samme som blir sagt etter hver kamp; vi er fornøyde med prestasjonen, men taper. At vi røk fra 1/4-finalene er veldig surt. Vi visste jo at vi hadde tapt 7 kamper på rad mot Tsjekkia, med 7-1 forrige gang, men vi viste mot Russland at vi hadde en sjans.

– Det er kun to av våre egne feil som fører til mål, hadde vi vært
solide hele kampen så hadde vi vunnet.

Om målet: – Det er jo en ferdigscoret assist fra Lyngbø,  ler Aano mens han ser på lagkameraten. – Nei, jeg vet ikke helt hvordan jeg gjorde det, det går bare på instinkt å få ballen i målet. Og det var en deilig følelse å se den gå i mål! Helt konge!

 

Alf Jakob Aano, EM 2016

Alf Jakob Aano, EM 2016

I forhold til fremtidige mål:
– Argentina er en stor gulrot (AMF Futsal VM 2019, red.anm), og jeg er veldig glad for å få sjansen på ny denne gangen.

Aano tenker seg litt om før han avslutter:
– Argentina hadde vært stor stas!

 

Please follow and like us:
error
Annonse: