EM 2016 | Eivind Daniel Røed om mesterskapet så langt

Røed ble kåret til Norges beste spiller mot Tsjekkia.  - Vi har vært "nesten-laget".
Annonse:

IMG_0041_redRøed ble kåret til norges beste spiller av en jury etter kampen, og mottok EM-fatet som Aano mottok etter 1.gruppekamp og Rashid mottok etter 2.gruppekamp. Han uttaler følgende etter 1/4-finaletapet mot Tsjekkia:

– Jeg er skuffet og bitter for å bare få med oss ett poeng på tre så tette kamper. Jeg tror vi kan si at vi har vert «nesten-laget» så langt i EM, men vi får ta med oss at vi klarer å spille så jevnt mot så gode lag!

Om forventningene i forkant av EM:
– Jeg hadde forventninger om at det skulle gå fort og at det skulle bli tøft, og det ble det. Vi møtte gode lag som gjorde det vanskelig for oss. Offensivt slet vi spesielt på siste tredjedel, og det har kanskje sammenheng med at vi er mange nye på laget og lite samspilte. EM har vært en utrolig gøy erfaring og det gir motivasjon til å jobbe videre med det vi har jobbet med her, og å være enda bedre forberedt neste gang.

Han fortsetter: – Vi har gjort det bra, men vi har mer å gå på likevel. Det er utrolig gøy å spille på et lag der alle gir alt og vi backer hverandre opp.

Eivind Daniel Røed, EM 2016

Eivind Daniel Røed, EM 2016

Om egen satsing videre:
– Jeg har selvsagt lyst å være med videre, og vil jobbe hardt for å gjøre meg fortjent til det.

Please follow and like us:
error
Annonse: