Esben Rashid: Målet er EM 2018 og VM 2019!

Skal spille mye i IFS for å være landslagsaktuell videre!
Annonse:

 Esben Rashid kommenterer:
Rashid Frankrike16Det var en veldig bra opplevelse under EM. Spesielt synes jeg at vi spiller mye bedre enn vi gjorde forrige gang, og at vi henger mer med enn det vi gjorde i VM-kvaliken når jeg var med forrige gang.

Veldig kult å klare å tangere toppscorer-rekorden på 8 kamper ila to mesterskap. Jeg hadde ikke greid det hvis jeg ikke hadde fått tilliten fra laget til å være meg selv og bruke mine ferdigheter. Når jeg føler at jeg kan gjøre det så får jeg målene jeg er ute etter.

Veldig gøy at man kan få sjansen til landslagsspill og å spille internasjonalt gjennom IFS. Det er ved internasjonale erfaringer man lærer og jeg er veldig takknemlig for å få være med, det er sånn jeg personlig utvikler meg og blir bedre.

Personlige mål: Jeg har slitt litt med skader det siste 1,5 året, så målet er å bli helt skadefri, gå ned noen kilo og komme tilbake til den formen jeg var i for noen år siden. Jeg vil fortsette å spille for IFS og spille så mye futsal og fotball på så høyt nivå som mulig.

 

Esben Rashid vs Frankrike 16 Action

 

Vil veldig gjerne være med til både EM 2018 (Belgia har lagt inn søknad, red. anm.) og Argentina (VM 2019, red.anm.), så både jeg og laget må spille så mye som mulig og trene mye. Vi må også lære av det vi har sett her og prøve å utvikle spillet i turneringene våre når vi har sjansen. Jeg vil komme i ordentlig toppform, for selv om jeg føler at jeg bidrar så føler jeg at jeg kan bidra enda mer – og da skal jeg sørge for at vi og laget kommer oss så langt som mulig. Ambisjonene mine er alltid å vinne!

Les: AMF Futsal-VM 2019: Argentina blir vertsnasjon!

 

Rashid vs. Russland

Rashid vs. Russland

 

Stemningen har vært veldig bra. Laget har vært veldig flinke til å bli kjent med hverandre; det er sosialt samhold utenfor futsalen og jeg har fått mange gode venner. En herlig gjeng!

 

IMG_2071 (1500x999)

 

IMG_0315_red

Please follow and like us:
error
Annonse: