Etter EM: Johansen har fått mersmak!

Går for gull i NM!
Annonse:

Joakim Johansen kommenterer:

 

Joakim Johansen EM2016Totalt bra med plasseringen, men føler vi har fått for lite betalt for tre gode kamper. spiler jo jevnt mot Russland og burde kunne slått Tsjekkia i kvartfinalen. Men vi kan ikke klage, vi er en ny gjeng som spiller sammen, og det vi har vist lover bra for fremtiden.

Les også: Landslagsprofilen | Nr. 11: Møt Joakim Johansen

 

 

Det har vært en kjempebra landslagsopplevelse. En veldig fin gjeng, veldig bra opplegg helt fra apparat til de som organiserer mesterskapet. Alt i alt kjempekult, veldig gøy og det gir mersmak.

 

IMG_0327 (1500x1083)

Johansen har deltatt jevnt og trutt i Kristiansand Indoor:

– Jeg deltok på min første turnering når jeg var rundt 17-18 år. Etter at jeg flyttet til Kristiansand når jeg var 19 så har jeg så og si spilt hele tiden, men andre sesonger mer enn andre.

Jeg vil prøve å utvikle meg videre og bli bedre på enkelte ting da jeg har veldig lyst å bli med på landslaget videre. Det kommer jo også et NM nå i november, og der går vi jo alltid for gull! Jeg vil også være med på flere mesterskap og bidra videre.

 

Norgesmesteren Joakim Johansen ytterst til høyre.

Norgesmesteren Joakim Johansen ytterst til høyre.

 

EM har vært en kjempeopplevelse, det var utrolig stort å synge nasjonalsangen med 10 andre medspillere. At 11 voksne gutter står og synger nasjonalsangen sammen er stort!

 

IMG_0304 (1500x1083)

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: