Etter EM: Simen Lirio vil jobbe hardt for å være inne i landslagsvarmen

Stor opplevelse å spille i landslagsdrakta!
Annonse:

Simen Lirio kommenterer:

– Det var utrolig gøy å være med på landslaget. Det å spille med landslagsdrakta på var en stor opplevelse og det var sterkt å høre nasjonalsangen før kamp. Det var en veldig fin gruppe som reiste nedover, både på og utenfor banen.

 

Esben Rashid, Simen Lirio og Eivind Daniel Røed på spillerhotellet Berejki.

Esben Rashid, Simen Lirio og Eivind Daniel Røed på spillerhotellet Berejki.

 

LES OGSÅ: Landslagsprofilen | Nr. 9: Møt Simen Lirio

 

De spillerne som har vært med tidligere var veldig inkluderende og spillergruppa samt støtteapparatet rundt kom veldig godt overens. Rent sportslig var det et nivå som jeg absolutt ikke er vant til. Man kunne merke at mange av spillerne var profesjonelle og det var veldig mye mer taktikk enn hva jeg er vant til i IFS sine turneringer.

 

Simen Lirio (t.h.) ved siden av trenerassistent Kim Lönn.

Simen Lirio (t.h.) ved siden av trenerassistent Kim Lönn.

 

Jeg fikk mye spilletid, og jeg føler at jeg tok nivået opp mot mine egne forventninger, og at det var et godt mesterskap for min del. Jeg fikk vist frem mye av det jeg har inne selv om det uheldigvis endte målløst for min del (Simen Lirio fikk offisielt registrert 1 mål i målprotokollen, til tross for at Alf Jakob Aano var borti ballen før scoring, red.anm.). Stemningen i hallen gikk over alle mine forventninger og spesielt da Russland spilte sine kamper.

 

 

– Videre vil jeg fortsette å jobbe hardt for å holde meg inne på landslaget. Jeg vil være med så mye som mulig på de fremtidige mesterskapene!

 

IMG_0484 (1500x1000)

IMG_0483 (1500x1000)

Simen Lirio

Landslaget EM 2016

 

Please follow and like us:
error
Annonse: