Prøveprosjekt: Sofaliga innføres i tre avdelinger

Et alternativ til den vanlige klassen.
Annonse:

Gjelder Bergen Indoor, Kristiansand Indoor og Oslo Indoor: IFS utfører et forsøk med egne «sofaturneringer» for de lagene som synes nivået i våre vanlige turneringer har blitt for høyt. Dette er en turnering som går parallelt med den vanlige turneringen, men har egne puljer og eget sluttspill. Lag som melder seg på til denne turneringen må i tillegg til vanlig informasjon krysse av for å bekrefte følgende: 

Vi bekrefter at vi går under kategorien «sofalag» og godtar at vi ved neste turnering blir flyttet fra sofaturnering til vanlig turnering om sekretariat i samråd med dommere ser at laget ikke passer inn i kategorien.

Relatert:

 

 

IFS-leder Kurt Hartvedt uttaler følgende: – Med en egen sofaliga for lag som setter det sosiale i høysetet mer enn prestisje og elitepreg, håper IFS på større rekruttering blant lag som til nå muligens har kviet seg for å delta fordi nivået har blitt høyere i den vanlige klassen, særskilt i sluttspillet. Vi som arbeider med denne inkluderende sport må ikke glemme slagordet «Fra sofaslitere til futsalkunstnere»; vi håper  med innføringen av dette prøveprosjektet at formålet til IFS blir oppfylt i enda større grad. Vi er veldig spente på hvordan prøveprosjektet går, og vi oppfordrer alle til å formidle det nye tilbudet.

Merk: IFS vurderer i løpet av prosjektet om det vil opprettes eget «Sofa-NM».

Futsalforbundet IFS (Indoor Football Scandinavia) ble etablert i Norge i 1998 for å gi futsaltilbud til hovedsaklig uorganiserte lag, såkalte vennelag/kameratlag. Gjennom IFS sitt futsalformål kan venner utvikle sitt eget idrettslag uavhengig av en etablert fotballklubb. IFS har vært bevisst på å stå utenfor NIF, slik at kameratlagene på den måten unngår mange forpliktelser og heller opplever minimalt byråkrati.

Les: Kameratfotball på 1-2-3

 

knapp-sofaklasse-kristiansand knapp-sofaklasse-bergen knapp-sofaklasse

Please follow and like us:
error
Annonse: