Futsal-NM: Lag opp til Topp 20 + Topp 4 fra forrige NM kan søke om wild card-plass

Fyll inn skjema i saken - grip muligheten!
Annonse:

Fyll inn skjema i saken – grip muligheten!

NM 11.-13.november 2016. Lag som sender inn søknad vil få beskjed pr.mail når/om de får tildelt plass i NM.

Premisser for søknad er at laget har Maratonpoeng fra sesongen 2016-2017. Dersom to lag fra samme avdeling har lik Maraton-poengsum vil laget med flest turneringer prioriteres dersom IFS ikke kan sette inn begge i oppsettet. Wild-card-lagene vil jevnt over fordeles geografisk (så langt det lar seg gjøre).

Wild-card-lag betaler ikke inn avgift før bekreftelse er mottatt.

 1. Lagleder
 2. (nødvendig)
 3. (nødvendig)
 4. (må være en gyldig e-post)
 5. (nødvendig)
 6. (nødvendig)
 7. (nødvendig)
 8. (nødvendig)
 9. Laginfo
 10. (nødvendig)
 11. (nødvendig)
 12. Valgfrie felter
 13. NB: Laget må motta skriftlig bekreftelse fra IFS på at søknad er innvilget før laget betaler. Betingelser: Deltageravgiften er på kr. 1350 NOK pr. lag, uavhengig av antall spillere. Hvert lag kan stille med inntil 12 spillere. Deltageravgiften betales til: IFS Indoor Football Scandinavia, Fabrikkgaten 10, 5059 Bergen, Norge. Kontonummer 9521.05.84863 (Handelsbanken) VIKTIG! Merk innbetalingen med lagnavn og navn på lagleder. Avgiften kan også Vippses til nr.59457. Avgift refunderes ikke. Når innbetaling er registrert er laget sikret plass i NM 2016
 

cforms contact form by delicious:days

Please follow and like us:
error
Annonse: