Futsal-NM: Sammensveiset mannskap skal vise bergensk styrke

Fra Laksevåg til Ekeberg.
Annonse:
Martin Jensen

Martin Jensen

I en dal mellom de bergenske fjellene Løvstakken og Damsgårdsfjellet i Laksevåg bydel vokste lagleder Martin Jensen og flere andre vordende futsalspillere opp. Sammen dannet de laget Melkeplassen Futsal, og har vist gode takter i Bergen Indoor. Jensen og Laksevåg-kollegaene endte på sølvplass på fjorårets maratontabell, og er nå klare til å vise futsalmuskler i årets IFS Futsal-NM 2016.

 

Trykk her for påmelding til NM 2016. NB: Gjelder kun kvalifiserte lag:
Påmelding til IFS Futsal-NM 2016 – UTVIDET FRIST: 04. november

Futsal-NM: Lag opp til Topp 20 + Topp 4 fra forrige NM kan søke om wild card-plass

Odds på NM!

 

Saken fortsetter under statistikken.

Melkeplassen Futsal (Bergen Indoor)


Statistikk

 

Turneringer Kamper Gull Sølv Semi Kvart S U T Mål
8 43 1 1 0 1 22 10 11 79-49

Se skandinaviatabellen for Bergen

 

Sesong Maratonpoeng
2016/2017 5
2015/2016 20

Se maratontabellen for Bergen denne sesongen

Turneringer

 

Turnering År By Arena
28.-30.oktober 2016 2016-10-28 Bergen Bergen Racketsenter
29.sept – 02.oktober 2016 2016-09-29 Bergen Bergen Racketsenter
04. – 06.mars 2016 2016-03-04 Bergen Bergen Racketsenter
12. – 14. februar 2016 2016-02-12 Bergen Bergen Racketsenter
22. – 24.januar 2016 2016-01-22 Bergen Bergen Racketsenter
08. – 10.januar 2016 2016-01-08 Bergen Bergen Racketsenter
18. – 20.desember 2015 2015-12-18 Bergen Bergen Racketsenter
06. – 08.november 2015 2015-11-06 Bergen Bergen Racketsenter
16. – 18.oktober 2015 2015-10-16 Bergen Bergen Racketsenter

 

Nedenfor følger en uformell beskrivelse av spillerstallen til Melkeplassen Futsal, skrevet av «lagets skarpeste penn», Øyvind Bu:

Øyvind Bu

Øyvind Bu

 

Ronnie Kristensen, G30-something, måbarnspappa 1 – Opphav: Udefinert. Tok valget en gang på 80-90 tallet å være en lovende keeper, spilte som junior i Brann side om side med Haakon Oppdal og ble varmet opp av en platinablond Azar Karadas på treningsfeltet i 2001, fikk skadeproblemer men dro til Benidorm C.D senere for å spille La Segunda B fotball. Har nå på 2010 tallet valgt å bli en lovende keeper for Melkeplassen. Det ryktes at han både titt og ofte kaster seg sindig og lydløst rundt i leiligheten sin som en utdødd Tasmansk tiger, snakker mye spansk ved frokostbordet og har et kosthold som utelukkende består av friterte fotballer. Er en rolig og avbalansert type som liker 1 til 1 samtaler og er generelt opptatt av mindfulness, både på og av banen. 

 

Thomas Stall, G29 Småbarnspappa 2 – Opphav: Udefinert Stril. Stall spiller for tiden på Lindås som rykket opp denne sesongen til 6. divisjon. Han er overraskende treffsikker for å være så treg, og puttet utrolige 40 goller i fjorårets sesong for Melkeplassen Futsal. Er ofte på rett sted til rett tid, har et lurt overblikk og et godt fotballhode. Ser du en person og lurer på om han jogger bakover, så er det mest sannsynlig Stall som løper fremover mot sin planlagte destinasjon, derfor er sannsynligheten større for å se Stall på en sparkesykkel i bybildet. Tidligere juniormester i lengdehopp med whopping 6.68 som rekord. Det er fortsatt noe uklart om det er snakk om desi- eller centimeter, og om rekorden ble tatt i med- eller motvind, men er likeledes et uutnyttet stupheadingsvåpen som vi skal få mye glede av i tiden som kommer. 

 

Martin Jensen, G29 Småbarnspappa 3– Melkeplassgutt. Laget oberst/general og er sin egen høyre og venstre hånd. Var denne sesongen med på å rykke opp Inter Bergen til 5. divisjon, og presterte å putte 4 mål i en og samme kamp. Hvis du ikke ser han på en stepmaskin på et treningssenter nær deg, finner du han i en hall med en ball i gang med å utføre noen heftige piruetter. Hvis du ser en mann i en hall, nær deg, og du tenker «hm, dette var en flink ballettdanser», er det mest sannsynlig Martin som har rotet vekk ballen han for noen sekunder siden hadde mellom bena. På CVen kan han vise til mange år som abbonist på fotballbladet BOING og den med den desidert største draktsamlingen på barneskolen, samt en finale i B-sluttspillet i Haugesund som guttespiller. Er i tillegg til dette lagets klarsynte og er i tospann med Ronnie hjernen bak alt Melkeplassen foretar seg.

 

Bak fra venstre: Øyvind Bu Thomas Stall Eskil Rødseth Martin Jensen Foran fra venstre: Sefa Erdal Ronnie Kristensen Sindre Stamneshagen Jarl Ove Arntzen

Bak fra venstre: Øyvind Bu, Thomas Stall, Eskil Rødseth, Martin Jensen Foran fra venstre: Sefa Erdal, Ronnie Kristensen, Sindre Stamneshagen, Jarl Ove Arntzen

 

Øyvind Bu, G29 Småbarnspappa 4 – Melkeplassgutt. Lagets snilleste hissigpropp. Med en BMI på nærmere 30 er han overraskende rask for å være så feit, og er veldig opptatt med å fortelle nye folk han møter at han har løpt 60 meter på 6.88 på celler. Liker seg best på løp og føler seg utrygg med en mann i ryggen. Spilte denne sesongen som ving på Inter Bergen med vekslende hell. Han har ikke vunnet noe særlig opp i gjennom tidene utenom en pokal for toppscorer i «Copa Manuel Gonzales 2013» og begynte først å spille fotball etter at han ble bekymret for kolesterolnivået sitt en sen høstkveld for 4-5 år siden. Men det er en veldig fin pokal da.

 

Jarl Ove Arntzen, G29 Småbarnspappa 5 – Melkeplassgutt. Lagets Puyol og Messi lett innpakket i viking fra serien «Vikings», liker ikke så godt 11er fotball men hadde mest sannsynlig vært på benken i Barcelona om han hadde likt det litt bedre. Spilte denne sesongen for Fyllingsdalen 7er som ikke kunne rykket mer ned. Like høye ambisjoner som et toetasjes korthus, men det hindrer ikke han i å spille en kompromissløs og ærlig fotball som resten av laget er så glad i. Har trikserekord på 2100 og vant en triksekonkurranse på Nordnes i 98 eller 99, fikk pokal som står på nattbordet den dag i dag.

 

Sefa Erdal, G28 Ugift – fra Kurdistan. Har en lang og ujevn fotballkarrière bak seg som begynte i Tyrkia på sand og stein, ble ofte kalt poteten som ungdomsspiller på grunn av den fleksible tilnærmingen til ballen. Snuste på et tidspunkt på mulighetene for prøvespill på Galatasaray men valgte heller å gå for kaptein på Inter Bergen der han også var med på å gjøre laget klart for 5. divisjon til 2017. Har vunnet årets spiller og fair play prisen ved flere anledninger. Driver med dømming på si, og drar gjerne frem regelboken og sine hjemmelagde røde og gule kort mitt under kamp, men vi venter enda i spenning på den dagen han kommer til å klare å snu en avgjørelse til sin fordel. Kan 4 språk og liker i likhet med Egil Drillo Olsen mye geografi, og har et pågående lidenskapelig forhold til hovedsteder. Han har overtatt draktsamlingsrekorden til Martin og hvis noen lag vil donere en drakt til Sefa er dere mer enn velkomne til det. Red. anm. IFS skal gjøre sitt beste for å overlevere Erdal en offisiell futsal-landslagsdrakt i løpet av NM: )

 

Sindre Stamneshagen, G20 Singel uansett status – Askøyværing/Arnaværing (?). Lagets poster & loverboy, du finner han på Happn, Tinder, Findr, Schnaps og et utall andre apper. Kjent for presise gjennomspill og en solid porsjon «gå på vilje». Alltid en «lur kommentar på lur», og er like seriøs som han er useriøs. Spilte for litt siden for Vestsiden Askøy på juniorlaget men valgte å legge opp for å satse 69 prosent på Melkeplassen Futsal.

 

Eskil Rødseth, G19 Ugift – Fyllingsdøl. Lagets klippe og levegg. Har alltid med seg verktøykasse og spiker på kamp i tilfelle veggen må bli bedre på noen måte. Rykket denne sesongen ned med Fyllingsdalen 3 med flagget til topps, men har blitt tilbudt å trene me A-laget opptil flere ganger denne sesongen, men har prioritert Melkeplassen Futsal istedet. Har flere fellestrekk med Jackie Chan i filmen «Drunken Master» og spiller gjerne på sitt beste med ørlite promille i blodet.

 

Klikk her for å følge NM og relaterte nyhetssaker.

Please follow and like us:
error
Annonse: