Futsal-maestroen klar for NM!

Futsal-NM 2016: Tar med seg sine futsaltalenter.
Annonse:

Esben Rashid har utmerket seg som en av Norges store futsalkunstnere i en årrekke, og har gjentatte ganger vist kunstneri og målteft både i Oslo Indoor og på IFS-landslaget.

 

IFS-landslaget under EM 2016 i Russland. F.v: Stian Reinertsen, Alf Jakob Aano, Simen Lirio, Mattias Høiland, Joakim Johansen, Thomas Lyngbø, Eivind Daniel Røed, Jon Christian Wilmann, Esben Rashid, Geir Valland og Torgrimm Tveito.

IFS-landslaget under EM 2016 i Russland. F.v: Stian Reinertsen, Alf Jakob Aano, Simen Lirio, Mattias Høiland, Joakim Johansen, Thomas Lyngbø, Eivind Daniel Røed, Jon Christian Wilmann, Esben Rashid, Geir Valland og Torgrimm Tveito.

 

– Det levner ingen tvil om at virtuosen Esben er en internasjonal spiller av rang, noe vi har vært vitne til i flere kamper for Norge. Med gode spillere rundt seg som forstår spilleren Rashid, så fungerer han utmerket på IFS-landslaget hvor jeg håper at han opplever rom for utfoldelse og hvor hans egenskaper virkelig blir benyttet riktig. Nå blir det spennende å se han i NM, og vi gleder oss til han og andre futsalelskere entrer parketten i Ekeberghallen, uttaler IFS-lederen Kurt Hartvedt.

Saken fortsetter under bildet.

esben-rashid-stilbilde-em16_2

Stilbilde: Esben Rashid fra UEFS Futsal-EM 2016 i Russland.

 

IFS Futsal-NM 2016 står for tur neste helg, 11.-13. november, og Esben Rashid deltar med thunder-laget sitt, Oslo Futsal (tidl. Torg 77 Futsal).

 

– Teknisk gjeng som liker å holde ballen i laget!

– Spillerne på laget er for det meste fra samme område, Søndre Nordstrand; Bjørndal, Holmlia, Hauketo, og et par utenom det, sier Esben Rashid. – Det er en veldig ung gjeng som er store talenter innenfor futsalen. Orhan og Hamzah i mål. Danish, Usman, Walid, Ridouan, Tarik og Mubarak er alle under 20 år og har ekstreme ferdigheter. Jeg kunne sagt følg med på han eller han, men bare følg med på laget generelt. De er fremtiden uten tvil. Vi har også flere eldre på laget med mer rutine så vi har en fin balanse. Sliter med en del skader på noen, men håper å få til et bra lag til NM.

Saken fortsetter under bildet.

Rashid Frankrike16 -

Esben Rashid (hvit drakt) vs. Frankrike

 

I fjorårets NM ble Torg 77 Futsal en oddsbombe etter at laget ble utslått i gruppespillet.

– Det gikk ikke så bra forrige NM nei. Vi hadde jo nok sjanser til å avgjøre kampene, men selv om vi kanskje er bedre på papiret er ingen ting gratis og i NM møter man mye bedre lag enn til vanlig så man må være på i 15 min. Det var ikke vi og da går det som det gikk forrige gang. Håper å slå sterkere tilbake i år. Laget nå vil jeg si er mye mer ballspillende enn forrige gang. Vi hadde en veldig teknisk gjeng ifjor, men det vil nok være litt mer flyt nå. Vi gleder oss;)

Les:

NM- og oddsbombe: Torg 77 Futsal utslått!

 

Relaterte saker

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
error
Annonse: