Futsal-NM: Bosna går for gull

Faris Ibrulj og laget vil på tronen!
Annonse:

Faris Ibrulj og Bosna-mannskapet klatret helt til topps på fjorårets Oslo Indoor-tabell.

Topp 5 – Maratontabellen IFS Oslo Indoor
Sesongen 2015/2016:

Nr Lag Poeng
1 Bosna Futsal 27
2 Veitvet RS Futsal 20
3 Sigma Gutta 15
4 Hvit R�d Oslo Futsal 15
5 FootoNaas 14
6 Futsalforeningen Bølerbrua 14

 

Faris Ibrulj

Faris Ibrulj

Nå er NM for deres føtter, og lagleder Ibrulj har stjerner i sikte.

– Selv om vi dessverre ikke har hatt muligheten til å spille så mye sammen, fordi de fleste av oss spiller ute,  har vi fått spilt to turneringer til nå, hvor den siste var i Rakkestad (Østfold Indoor, red.anm.) som vi vant, uttaler Faris Ibrulj.

I finalen i Østfold Indoor var Bosna suverene, ifølge turneringsleder Kay Thingstad Pedersen: «I finalen var det aldri noen tvil om hvem som skulle vinne. Bosna hadde full kontroll hele kampen og vant til slutt ufortredent 6-2 «.

– Vi er et nystiftet lag, men med mange erfarne futsalspillere i alle posisjoner, fortsetter Faris. – Med tanke på at vi har vunnet mange sterke turneringer før, så er det naturlig for oss å gå for seier i NM også. Topp 3 er også godkjent.

 

Spillerne på laget:

Asim Palic 25.07.1986 Tidligere klubb: Trosvik IF Nåvärende klubb: Østsiden IF Primært back, kan spille kant. Rask og sterk spiller. Mister aldri ballen.

 

Armin Gasal, født: 21.11.1989. Spiller for: Bosna United. Egenskaper på banen: Rask, smidig og har god utholdenhet.

 

Admir Zec, født:22/05/84. Spiller for Trosvik IF. spilt for Iskra Bugojno i Bosnia. Egenskaper på banen: Råsterk spiller,god teknisk og bra overblikk.

 

Amel Kulenovic, født: 1977. Spilte for Drøbak,Rilindja og mange år for Flamuri futsal. Egenskaper: god en mot en..raske reflekser og setter i gang spillet raskt og effektivt.

 

Armin Kucukovic. Født: 1988. Klubber: Sandefjord IL Egenskaper: teknisk begavet spiller med god venstre bein Sinan Maksumic, født 09.06.1993. Sterk og rask spiller med hardt skudd.

 

Edim Brbovic: født: 1977. Spilte for Flamuri futsal og Ørn Horten futsal de siste 2 sesongene. Fotball ute: FK sarajevo, NK Rijeka (Kroatia) NK Vitez (Bosnia). Ferdigheter: Stor erfaring etter å ha spilt både ute og inne på øverste nivå. God avslutter og dribler med bra teknikk.

 

Faris Ibrulj: født: 1983. Spilt i futsal for Flamuri futsal og en sesong i Ørn Horten. Spilt ute for Kolbotn, Moss, Drøbak, Askim og spiller nå for Rilindja fotball. Ferdigheter: Har bra teknikk og er god til å tre gjennom de avgjørende pasningene.

 

Fra venstre øverst: Fahir Kajmak, Asim Palic, Faris Ibrulj, Ajdin Delalovic, Almir Selimovic, Amel Kulenovic Venstre nederst: Mehmed Omerinovic , Armin Gasal, Omer Duhera, Asim, Nedim Brbovic. På bildet mangler Admir Zec, Sinan Maksumic og Armin Kucukovic

Fra venstre øverst: Fahir Kajmak, Asim Palic, Faris Ibrulj, Ajdin Delalovic, Almir Selimovic, Amel Kulenovic
Venstre nederst: Mehmed Omerinovic , Armin Gasal, Omer Duhera, Asim, Nedim Brbovic.
På bildet mangler Admir Zec, Sinan Maksumic og Armin Kucukovic

 


Relatert:

LES ALT OM FUTSAL-NM HER

 

Oslo: Møt avdelingsmester Bosna Futsal

 

Please follow and like us:
error
Annonse: