NM: Landslagssamling under NM

Landslagstrener Tommy Nicolaisen og assistent Kim Lønn overværer NM
Annonse:

IFS er medlem av Det Internasjonale Futsalforbundet – Asociacion Mundial de Futsal (AMF) og Det Europeiske Futsalforbundet – Union Europea de Futsal (UEFS). Innunder disse forbundene er IFS ansvarlig for administrering av landslagsuttak i Norge. Norge Futsal har deltatt i tre VM og fem EM siden 2003. Målet videre er EM 2018 i Belgia og VM 2019 i Argentina.

24 spillere er hentet inn til landslagssamling 13.11.2016, kl. 11:30 i Ekeberghallen.

Bildet øverst: Tommy Nicolaisen

 

EM-troppen 2016: Fra venstre bak: Kim Lønn (assistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

EM-troppen 2016:
Fra venstre bak: Kim Lønn (assistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

EM-troppen 2016 | Fra venstre bak: Kim Lønn (trenerassistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

 

I IFS Futsal-NM 2016 er Tommy Nicolaisen og trenerassistent Kim Lønn er klar for å kartlegge spillere. De vil samtidig ha treningssamling med EM-troppen og eventuelt andre spillere som blir invitert av Nicolaisen.

Kim Lønn under spillermøte i Futsal-EM 2016 i Russland.

Kim Lønn under spillermøte i Futsal-EM 2016 i Russland.

 

Premissene som legges til grunn for landslagsuttak er følgende:

–          At man har deltatt i IFS Futsal-NM 2016

–          At man har deltatt i IFS-turneringer sesongen 2016-17, og levert gode prestasjoner.

–          Alle spillerne som var i EM-troppen 2016 er aktuelle, hvis de har spilt i et visst antall IFS-turneringer denne sesongen (minimumskrav på 33 % deltagelse i avdelinger med flere enn 3 turneringer).

–         Ved rimelig likt nivå på to eller flere spillere, vil hyppigheten på deltagelse i IFS Norge være avgjørende. IFS prioriterer spillere som viser at de satser på IFS -aktiviteten; det skal ikke være klippekort på landslaget. Spillere som har prioritert futsalaktivitet utenfor IFS kan ikke regne med å være førsteprioritet i forhold til spillere som har deltatt trofast i IFS Norge.

Gyldig/begrunnet fravær vil taes hensyn til av landslagsledelsen (og eventuelt IFS-styret).

24 spillere er hentet inn til landslagssamling 13.11.2016, kl. 11:30 i Ekeberghallen. I Futsal-NM 2016 er Tommy Nicolaisen og trenerassistent Kim Lønn er klar for å kartlegge spillere. Han vil samtidig ha treningssamling med EM-troppen og flere andre spillere som blir invitert av Nicolaisen.#ifslandslag

En video publisert av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)

 

Se inspirerende video nedenfor fra AMF Futsal-VM 2015

Etter videoen kan du også se VM-kvaliken mellom Norge og Italia; en viktig kamp i fjor høst som hjalp IFS-landslaget videre til en fantastisk VM-opplevelse.

Please follow and like us:
error
Annonse: