NM-mesteren: Vi presterte på et høyt nivå!

- Morgendagens Helter er fremtidens lag!
Annonse:

BSK Futsal sin lagleder Jonas El Moutaouakil gir nedenfor en kort kommentar om motstandere og egen spillerstall:

Om motstandere som utmerket seg: Det er vanskelig å trekke frem et bestemt lag, da vi møtte en rekke gode motstandere I sluttspillet. KSI var naturligvis en tøff motstander, som alle var klar over kvaliteten på med tanke på cup-seier I fjor. I lys av at vi slo dem både i gruppespillet og  semifinalen, kan vi tillate å si at vi nøytraliserte deres styrker. Vår finalemotstander Morgendagens helter imponerte oss voldsomt, spesielt med tanke på lagets unge alder. Et lag med masse individuelle ferdigheter, men med noen svakheter i forsvarsspillet. Dette kommer med rutine, og Morgendagens helter blir nok et lag å regne med i årene som kommer!

 

Morgendagens helter: Bak fra venstre: Sander Hansen Sjøkvist, Lars Kvarekvål (ikke med på laget), Fredrik Kristensen Dahl, Mathias Myhre Madsen, Daniel Goa Utgård, Sebastian Hornnes Heggland. Foran fra venstre: Jesper Daland, Kristoffer Sindholt Syvertsen

Morgendagens helter |Bak fra venstre: Sander Hansen Sjøkvist, Lars Kvarekvål (ikke med på laget), Fredrik Kristensen Dahl, Mathias Myhre Madsen, Daniel Goa Utgård, Sebastian Hornnes Heggland. Foran fra venstre: Jesper Daland, Kristoffer Sindholt Syvertsen

 

Om spillerstallen: I likhet med Morgendagens helter er vi et lag med generelt gode tekniske ferdigheter. Axel Pedersen fikk satt sitt preg på turneringen med sin bestemannspris, men jeg vil også trekke frem Jens Rongved og Olav Øby, to gode ballspillere som var nest sist på brorparten av scoringene. Martin Fasting er også en nøkkelspiller i angrepsspillet med sin store hurtighet og målteft. Samtidig viste vi oss også svært gode i gjenvinnings og forsvarsspillet. Robin Mankowitz, eller ”toppscorern var enorm defansivt, sammen med Thomas Gundersen og Jonas El Moutaouakil – i en noe uvant rolle bakerst. Det må også nevnes at keeper Casper Gundersen trakk en rekke store redninger opp av hatten på kritiske tidspunkt i turneringen, som vippet resultater i vår favør. Simen Skogstad hadde en jokerrolle i troppen og dukket opp da vi mest trengte han, med blant annet matchvinnerscoringen i åttendedelsfinalen. Innad i gruppa var det stor enighet om at alle mann presterte på et høyt nivå, og når vi også får turneringens beste spiller, tyder det på at vi bet godt fra oss!

Relaterte saker:

– BSK Futsal skal ut i Europa

Kristiansand viste styrke i futsal-NM

NM-mester klar for Trondheim Indoor

NM-mester 2016: BSK-Futsal

 

BESTE KEEPER I FUTSAL NM 2016: SEBASTIAN HEGGLAND, MORGENDAGENS HELTER #ifsfutsal #futsalnm #keeper

Et bilde publisert av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)

Beste spiller i FUTSAL-NM 2016: Axel Pedersen, BSK futsal #ifsnm2016 #futsalnm #ifsfutsal #ifsoslo

Et bilde publisert av IFS Futsal Norway (@ifsfutsal)

Please follow and like us:
error
Annonse: