Kim Lönn inn i avdelingsledelsen i Oslo

Vil være med og styrke osloavdelingen!
Annonse:

Kim Lönn er med i trenerteamet for IFS-landslaget. Han vil nå gå inn i avdelingsledelsen i Oslo Indoor og bidra med sin rutine innenfor sportsledelse. Lönn vil samtidig få en unik mulighet til å kartlegge Oslo i forhold til potensielle landslagsspillere.

Vi ønsker Kim Lönn lykke til i lederteamet i Oslo Indoor sammen med Christine Hotvedt.

Bildet øverst: Kim Lönn avholder spillermøtet med landslaget i Russland.

Simen Lirio (t.h.) ved siden av trenerassistent Kim Lönn.

Kim Lönn (t.v.) under landskamp i EM i Russland 2016. Til høyre er landslagsspiller Simen Lirio fra KSI Futsal.

 

 

 

 

 

 

Kim Lönn (t.h.) sammen med landslagsspiller Joachim Johansen.

Kim Lönn (t.h.) sammen med landslagsspiller Joachim Johansen.

 

EM-troppen 2016: Fra venstre bak: Kim Lønn (assistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

EM-troppen 2016:
Fra venstre bak: Kim Lönn (assistent), Geir Valland, Jon Christian Wilmann, Stian Reinertsen, Thomas Lyngbø, Joakim Johansen, Eivind Daniel Røed, Mattias Høiland, Tommy Nicolaisen (trener). Foran fra venstre: Esben Rashid, Simen Lirio, Torgrimm Tveito, Alf Jakob Aano

Please follow and like us:
error
Annonse:
Tags: