Kim Lönn: Bosna hadde knalltøff vei til finalen

Skryt til begge finalelagene!
Annonse:

Kim Lönn om veien til finalen i Nivå 1, avd. Oslo

Bosna Futsal – Team Mendezz 2-4 (1-3)

Selv om begge lagene hadde imponert under turneringen så var det to lag med forskjellige veier frem til finalen som møttes. Team Mendezz, som nykommerlag, men med spillere som har vært med før, gjorde spillsekvensene korte med samtlige motstandere på vei til finalen, og kunne komfortabelt seile videre med blant annet en overbevisende 6-1-seier i semifinalen mot Bandoleros.

Bandoleros var noe av en overaskelse gjennom turneringen da de spilte helt uten innbytter. Med et tett kampoppsett i sluttspillet så ville det vise seg at det kunne vært lurt med en innbytter eller to. Energien tok slutt og Team Mendezz med flere innbyttere og høy kvalitet i troppen vant enkelt, konkluderer Lönn.

Tøff dag!

Kristoffer Reppesgård i aksjon i annen turnering. Foto: Privat

Kristoffer Reppesgård i aksjon i annen turnering. Foto: Privat

– Vi visste at det ville bli en tøff dag når vi så hvilke lag vi skulle møte i puljespillet, kommenterer Kristoffer Reppesgård, lagleder og keeper for Bandoleros. – Innsatsen til mine lagkamerater var upåklagelig. I gruppen møtte vi noen tøffe lag som Bosna og Alba som er samspilte. Laget vårt bestod av fire utespillere som ikke hadde kjennskap til hverandre fra før. Samtidig visste jeg, som lagleder, at de hadde veldig bra kvaliteter. Vi begynte med uavgjort i første kamp mot Sofakameratene, men sikret deretter 3 seiere. Mye av grunnen var at vi holdt på ball, samtidig som vi har et godt samspill fremover, til tross for lite kjennskap til hverandre. 8-delsfinale og kvartfinale var overkjøring. I semifinalen virker vi helt utkjørte uten innbyttere, og har ikke like gode kombinasjoner da vi går ofte alene med ball. Kruttet ble brukt opp, og vi er laget som ble overkjørt i siste kamp. Så ja, ingen innbyttere var nok en grunn til at vi ble slått ut, men motstanderen var også veldig gode.

 

Bak venstre: Benjamin Xhemajli, Naser Bajrami,Kjetil Andersen, Dardan Tafili. Foran venstre: Islam Darlishta, Granit Hoxha, Uke Bezera, Mentor Nuredini, Besar Avdili

ALBA FUTSAL | Bak venstre: Benjamin Xhemajli, Naser Bajrami,Kjetil Andersen, Dardan Tafili.
Foran venstre: Islam Darlishta, Granit Hoxha, Uke Bezera, Mentor Nuredini, Besar Avdili

 

Kim Lönn fortsetter: – Hvis Team Mendezz vei til finalen var forholdsvis enkel så var Bosnas helt tvert imot – den var beintøff. I kvartfinalen ble de presset helt til straffer, og i semifinalen spilte de en tøff kamp mot en annen overraskelse – The Trumps. Her klarte dog Bosna å vinne med 2-0 i full tid, men det var flere intensive kamper etter hverandre.

Da var spørsmålene før finalen; skulle Team Mendezz være litt for avslappet og ikke «i gang», eller skulle deres rolige oppladning gi dem mer energi i finalen? Skulle Bosnas tøffe puljespill (videre i en gruppe med solide lag som Bandoleros, Alba (bildet over) og Sofakameratene) som ble spilt samme dag pluss et tøft sluttspill sette sine spor hvor de ikke hadde noen energi igjen, eller skulle de tøffe kampene fungere som motivasjon og styrke lagånden?

 

Sofakameratene fra tidligere IFS Futsal-NM

Sofakameratene fra tidligere IFS Futsal-NM

 

Lagleder for Team Mendezz, Farid Rahim (t.v.), har tidligere spilt for storlaget El Clasico som har vunnet gull i IFS Futsal-NM. Her med Rocky Lekaj.

Lagleder for Team Mendezz, Farid Rahim (t.v.), har tidligere spilt for storlaget El Clasico som har vunnet gull i IFS Futsal-NM. Her med Rocky Lekaj.

Etter 5 minutter var stillingen 3-0 til Team Mendezz, så vi kan vel ganske enkelt dra slutningene her. Team Mendezz kom utvilt og i superform til finalen, samtidig som Bosna gikk på knærne. Etter 3-0-målet fortsetter Mendezz å presse Bosna. Men når Mendezz etter fint pasningsspill får en mulighet å score på åpent mål skyter de i stolpen! På kontringen etter viser Bosna flotte skills hvor de med nydelig pasningsspill i høyt tempo og god teknikk får redusert! Lagene går til pause med stillingen 3-1.

I andre omgang blir det ganske tight og ingen av lagene legger inn den skikkelige «pressen» for å score mål. 1 mål hver scores og mot slutten er det ikke mye tvil om hvem som skal vinne dette. Team Mendezz vinner velfortjent. I en intensiv kamp der mange ville mye var det kanskje måten de håndterte puljespill og øvrige kamper i sluttspillet som ble avgjørende.

Skryt til Bosna som hedrer Team Mendezz etter kampen, og skryt til Team Mendezz for en fantastisk gjennomført turnering, avslutter engasjerte Kim Lönn på vegne av avdelingsledelsen og IFS.

 

 

Bosna Futsal fra NM 2016 | Bak fra venstre: Admir Zec, Armin Gasal, Asim Palic, Faris Ibrulj (lagleder), Ajdin Delalovic, Ahmed Abdelghani, Amel kulenovic Foran fra venstre: Omer Omerinovic, Omer Duhera, Almir Selimovic, Armin Kucukovic, Nedim Brbovic

Bosna Futsal fra NM 2016 | Bak fra venstre: Admir Zec, Armin Gasal, Asim Palic, Faris Ibrulj (lagleder), Ajdin Delalovic, Ahmed Abdelghani, Amel kulenovic
Foran fra venstre: Omer Omerinovic, Omer Duhera, Almir Selimovic, Armin Kucukovic, Nedim Brbovic

MARATONTABELLEN I OSLO INDOOR, NIVÅ 1

TOPP 10

1 ALBA Futsal 12
2 Oslo Futsal 2016 10
3 FC Ullevål 9
4 OSI Futsal 7
5 Team Mendezz 7
6 Viva La Vestby 7
7 Bayer Neverlosen 6
8 Bosna Futsal 6
9 Umad Academy 5
10 Bandoleros 5
11 The trumps 5

NESTE TURNERING ER 09.-11. DESEMBER, KLIKK HER FOR PÅMELDING!

Please follow and like us:
error
Annonse: