Oslo: Team Seriøs har stjerner i sikte

Full pott i gruppespillet!
Annonse:

Team Seriøs og lagleder Thomas Møller Jensen har for andre turnering på rad gått videre til sluttspill. I helgens gruppespill vant de sine fire kamper og hadde en målforskjell som ifølge laget ville gjort Barcelona stolte.
Lagnavnet står i stil med lagets innpakning: Team Seriøs har nemlig allerede fått sin første sponsor på plass, Revisorgruppen. Mannskapet stiller dessuten i stilfulle drakter ervervet gjennom futsaltilbudet IFS har i samarbeid med Umbro og Folkeandelen. Med ambisjoner om å utvikle seg som futsal-lag og etterhvert kjempe om topp-plasseringer, regner Team Seriøs med å bli fast inventar i IFS Oslo Indoor. Da er det på sin plass å bli kjent med laget her på futsal.no.

 

Relatert:
Saken fortsetter under bildet.

Draktsett: Kun 299, – for strømper, shorts og draktoverdel

 

Her følger intervju med Team Seriøs.

 

Hva kan dere si om spillestil og spillertroppen?

– Vi spiller hovedsakelig possession-preget futsal, men er et mulighet for å bruke bakrommet trenger du ikke be oss to ganger.

Spillerstallen er en samkjørt gjeng med gutter som har spilt sammen lenge. Vi har en bred stall, med spillere som går ut og inn i systemet, men vi stiller sterkt i denne turneringen, som du sikkert så på resultatene i dag (resultatene er nederst i saken, red. anm.).

Magnus Hellem, 17 år. Viktig spiller bak i buret. Nøler ikke med å skrike på både med –og motspillere hvis det skulle passe seg. Hadde han spilt like godt som han snakker hver gang, hadde vi hatt en landslagskeeper.

 

Markus ”Niko” Berntsen, 18 år. Mannen som selv ønsker å bli kalt Wayne Rooney er vår mest trofaste. Han løper utrettelig, og har en god høyrefot. Selv sier han at hans styrker er fysikken, noe resten av gutta er litt tvilende til. Han er vel i egen særklasse på feiringer, noe fansen har skrytt mye av.

Jonas Flood, 18 år. Det ser ut som mannen på styltene aldri har rørt en ball, men han er faktisk ganske ok. Manglende fart tar han igjen med god teknikk og syl frekke finter. Kjent for lokkene sine, noe damene ikke legger skjul på.

Kim Guldbrandsen, 17 år. Spilleren som bare dukker opp over alt, og ut av ingenting. Noterer seg for 4 scoringer i sin debutturnering, og med Steven Gerrard klasse over skuddene er han en ”upcomming star” i Futsal Norge.

Markus Berntsen, 18 år. En levende Lørenskog legende, i hvertfall ifølge han selv spilte keeper i forrige turnering, men imponerer også som utespiller. Med 90 tunge kilo er det få spillere som slår han i kroppsdueller. Mannen er overraskende rask, og er sikker når han får sjansen foran goalen.

Sondre Smith, 18 år. Sondre er vår nyeste signering, etter skadeavbrekk som har holdt han ute lenge. Han er nå på vei oppover, og bøtter inn goaler, og takker ikke nei til å gi noen tuneller. Til tross for størrelsen er han imponerende god i lufta.

Thomas Møller Jensen, 18 år. Lagets kaptein, og mannen med kanonen av en venstrefot. Ikke bare er han god foran mål, men han strør kuler som han ikke skulle gjort annet. Knallhard i taklinger og glad i å dele ut en luke eller to.

 

Saken fortsetter under bildet.

Øverst fra venstre: Markus Berntsen, Magnus Hellem, Kim Gulbrandsen
Nederst fra venstre: Sondre Smith, Jonas Flood, Markus «Niko» Berntsen og Thomas Møller Jensen (kaptein og lagleder)

 

I forrige turnering røk dere i åttendelsfinalen, hva er deres ambisjoner på søndag?

-Vi er selvfølgelig svært skuffet over å ryke på den måten vi gjør. Vi følte at vi var et bedre lag, men løpskraften sa noe annet. Er det noe vi ikke skal bli tatt på så er det innsats. Inn mot søndag tar vi ikke lett på forberedelsene og skal være mest mulig fit for søndagen. Forventingene er store etter hva vi gjorde i dag, så du skal ikke se bort ifra at vi går hele veien.

 

Hva er deres mål videre i Oslo Indoor?

-Vi  er et ganske nystartet futsallag, men vi regner med at når vi får spilt oss inn ordentlig vil vi være å se i toppen, avslutter Team Seriøs og kommenterer at de vil delta fast i Oslo-avdelingen.

 

Team Seriøs sine resultater i gruppespillet sitt fredag 06.januar 2017:

Pulje 1
Puerta FC Francisco Futsal 2-0
Østerdalsjønn OSI Futsal 1-0
Team Seriøs Puerta FC 3-0
Francisco Futsal Østerdalsjønn 2-1
OSI Futsal Team Seriøs 1-5
Puerta FC Østerdalsjønn 1-1
Francisco Futsal OSI Futsal 2-0
Team Seriøs Østerdalsjønn 5-1
Puerta FC OSI Futsal 3-1
Francisco Futsal Team Seriøs 2-4

Klikk her for alle resultater.

 

Odds på helgens Nivå 1-turneringer i OSLO, BERGEN, TRONDHEIM OG KRISTIANSAND

 

Please follow and like us:
error
Annonse: