Axel Pedersen: Trangt nåløye for å bli avdelingsmester

- Alltid en fornøyelse å delta i IFS Oslo!
Annonse:

NMs beste spiller, Axel Pedersen, har kjempet seg til topps i IFS Oslo Indoor. Med to gjenstående turneringer for sesongen kan alt skje, da det er jevnt i toppen. Den engasjerte Kim Lönn som har tatt over Oslo-avdelingen har slått av en prat med Pedersen.

 

Neste turnering spilles 10.-12- februar.
Meld på laget ditt her: Påmelding Oslo Indoor 10.-12. februar 2017

 

Hei, Axel! Først – grattis med turneringsseier. Deilig med revansje fra forrige turneringen?

– Vi går alltid for seier med Få Det På, så selvfølgelig var det deilig å ta med trofeet hjem. Var et surt finaletap sist etter en kollektiv svikt av oss og vice versa sterk opphenting av Imzouren.

Saken fortsetter under bildet.

Imzouren og Få Det På Futsal i god, sportslig forening.

Ja, dere møtte Imzouren, som dere tapte finalen mot forrige turnering, to ganger i denne turneringen og vant begge! Hva tenker dere om de kampene?

– I forlengelse av det første spørsmålet, lå det opplagt litt ekstra prestisje i disse oppgjørene, da det jo var Imzouren, anført av Ibba, som slo oss i finalen før jul. Det var vel kanskje også de to kampene mot Imzouren som var de tøffeste i turneringen for oss. Særlig semifinalen. De er jo generelt besatt av gode driblere, med bra tekniske ferdigheter, så det handler om å ikke gi dem plass og rom til å utfolde seg. Dette klarte vi bra, men i semifinalen var vi ikke like flinke som i gruppespillkampen til å straffe dem på raske overganger. Der er de sårbare. Så et kremmerhus av Fasting var det som måtte til.

Det var et større press på dere som favoritter i denne turneringen – hvordan merket dere av det?

-Vi hadde en felles forventning innad i laget om at vi skulle gå hele veien, men merket vel egentlig ikke så alt for mye på noe press når vi spilte. Selv om du (Kim Lönn, red. anm.) fyrte godt opp under fra speaker-bua.

Med denne turneringsseieren topper dere årets Maraton-tabell. Klarer dere å holde plassen ut sesongen, med to turneringer igjen?

– Får vel bare vente å se. Trangt nåløye!

Saken fortsetter under tabellen.

Maratontabellen

Nr Lag Poeng
1 FÃ¥ Det PÃ¥ Futsal 13
2 ALBA Futsal 12
3 Imzouren RIF 12
4 Oslo Futsal 2016 10
5 Viva La Vestby 10

Se hele tabellen her.

Du selv har hatt en stor rolle og imponert på medspillere, motstandere og arrangører. Utnevnt til NM’s beste spiller, to ganger på rundens lag og tatt ut på landslagstrening i samband med NM. Hva tenker du om din egne fremtid, håper du på landslaget?

-Jeg spiller futsal fordi det er sabla moro og fordi vi er en bra gjeng. Det er en hobby så vel som fantastisk trening. Hva angår landslaget, var det utrolig moro å få være med på treningen under NM, og dersom muligheten byr seg ved en senere anledning, utelukkes ingenting.

Saken fortsetter under bildet.

Landslagssamling i november 2016 i forbindelse med IFS Futsal-NM 2016. Axel Pedersen nr. 2 foran fra høyre.

Takk for en flott innsats og en underholdende turnering! Hadde du det hyggelig?

-Alltid en fornøyelse å delta på IFS sine turneringer, Kim. Godt gjennomført opplegg, god stemning og masse såletouch. Forøvrig må det også rulles en terning på speakeren: Skremmende lik stemme som Arne fra Terkel i Knipe, men med sylskarp og treffende kommentering. Terningkast 6!

AXEL PEDERSEN, BSK FUTSAL (i midten). Sammen med landslagstrener Tommy Nicolaisen (t.v) og Kim Lönn, assistenttrener på landslaget og avdelingsleder i Oslo Indoor.

Med det avslutter vi intervjuet og jeg takker hjerteligst for de fine ordene – Jeg gleder meg til å se mer av Få Det På Futsal og Axel Pedersen i fremtiden!

Please follow and like us:
error
Annonse: