Jentelag fra Østfold skal prøve seg i Sofaligaen, avd. Oslo

Positiv gjeng ankommer Ekeberghallen i februar!
Annonse:

Jentelaget Chicken Nugsa prøvde seg i vanlig klasse i IFS Østfold Indoor i Rakkestad, 22. januar, og fikk mersmak. Avdelingsleder i Østfold, Kay Pedersen, hyllet jentelagets innsats med gratis deltagelse i kommende IFS Oslo Indoor, og lagleder Jenny Bjørgan og resten av mannskapet gleder seg til å teste ut Sofaligaen i Ekeberghallen.

 

 

– Vi drar til Oslo aller mest for gøy, sier lagleder Jenny Bjørgan, – men vi hadde en veldig positiv

Jenny Bjørgan, Chicken Nugsa

opplevelse i Østfold Indoor, noe som gir oss håpet om at vi kanskje kan prestere litt i Sofaligaen også. Så vi håper jo såklart at mange lag melder seg på i Sofaligaen!

Påmelding:

Oslo Sofaliga 10.-12.februar

Oslo Indoor 10. – 12.februar (Nivå 1)

Bjørgan fortsetter: – Vi hadde ingen spesiell erfaring med futsal før cupen forrige helg, men vi syntes at det var kjempegøy. Det at det er inne og med få spillere på en håndballbane legger opp til muligheten for å spille smått og raskt, noe vi synes er veldig gøy. I Oslo har vi veldig lyst til å få en slik opplevelse som i Rakkestad, på nytt. Sånn personlig så er ambisjonene blant de fleste spillerene på laget ikke å nå langt i fotballen, men å spille god fotball. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle, i og med at vi har en landslagsspiller, Mia Huse på laget.

Smaalenes Avis: Mia Huse (15) tatt ut i sin første landslagstropp

Saken fortsetter under bildet.

Bak fra venstre: Frida Landmark, Jenny Bjørgan, Vilde Heggen
Foran fra venstre: Tiril Hångmann, Silje Nielsen, Mia Huse


– Vi har også med Vilde Heggen som også er med på kretslagsnivå. Ellers er vi en veldig positiv gjeng som ikke tar alle ting for seriøst; vi spiller for å ha det gøy, og det får vi når vi gjør vårt beste, uavhengig om motstanderen er bedre eller ikke. Men jeg må jo faktisk innrømme at alle spillerne våre har litt over gjennomsnitt høyt konkurranseinstinkt, bare det at i denne cupen er ikke hele målet å vinne: )

Vilde Heggen og Jenny Bjørgan fra tidligere fotballaktivitet

IFS ønsker Jenny Bjørgan og resten av Chicken Nugsa hjertelig velkommen til Kim Lönns Oslo-avdeling og Sofaligaen. Ta godt imot jentene, avdeling Oslo: )

Please follow and like us:
error
Annonse: