Ulseth: 1-2-3 Rogaland Futsal er på gang igjen!

- Har ferdigheter til å erobre ny NM-tittel!
Annonse:
Tom Øyvind «Tommy» Ulseth har ledet 1-2-3 Rogaland i en årrekke, og har en stor dose med futsalerfaring som gir han ballast til å utvikle et godt futsallag. 1-2-3 Rogaland Futsal vant IFS Futsal-NM 2011, og har gang på gang vist at laget stiller sterkt i jakten på gull, både lokalt og i NM. Laget har også erfart internasjonal futsal i Mesterligaen.
Les:

1-2-3 Rogaland Futsal fra NM 2011. Tom Øyvind Ulseth foran, andre fra høyre.

1-2-3 Rogaland Futsal er nå på toppen på tabellen før Stavanger Indoor braker løs i helgen. Nedenfor følger kommentar fra lagleder Tom Øyvind Ulseth.

Maratontabellen Stavanger Indoor, 2016/2017

Nr Lag Poeng
1 1-2-3 Rogaland Futsal 11
2 Dukati 10
3 Futsal Aksamlija 10
4 Dolap 9
5 Luringane 7
6 Sparta Futsalklubb 5
7 Livets glade gutter + Trine 3
8 Tasta 2 3
– I de tre siste turneringene så har det blitt to tap i semi og ett tap i finale. Sånn jeg ser det så er 1-2-3 på gang igjen med mange nye spillere som har møtt opp og stått fram med gode futsalferdigheter.  Spillestilen vår er pass and move!
Les:

Bak fra venstre: Thomas Leidland, Kim Josef Haaland , Vetle tønne, Rene Helvig Tommy Ulseth med Theodor
Foran fra venstre : Daniel Berntsen , Jostein Salvesen , Kenneth Grande, Geir Håkon Valland

Ulseth om spillerstallen:
Morten Bjørlo som spiller i EIK (har spilt for Sola og Staal) er en teknisk spiller som man ikke kan ta ballen ifra og er en god lagspiller.

Morten Bjørlo

Kenneth Grande har vokst til å bli en meget god futsalspiller med blikk og hard jobbing. Han scorer sinnsykt viktige mål for oss!

Kenneth Grande

Vetle Tønne jobber godt, med et godt skudd. Han er flink å bruke medspillere.
Jostein Salvesen er blitt en spiller som møter opp, jobber for laget, og er en tekniker som er flink å sette opp medspillere til scoringer; er utrolig uegoistisk noe som beviser at han er en god futsal spiller.
Vi har også Norges beste keeper i Geir Valland.

Geir Valland – EM 2016

Les:

Landslagsprofilen | Nr. 1: Møt keeper Geir Valland

– Det er blitt mange spillere å ta av så jeg håper vi alle fortsetter i framtiden, sier Tommy Ulseth og avslutter med å fremheve enkelte lag i Stavanger-avdelingen:
– 1-2-3 Rogaland Futsal er tidligere norgesmestere, og med dette laget vi har nå så blir vi det igjen. Det har blitt en liten nedgang i antall lag i Stavanger, men det er kjekt å se at Dukati ser bra ut, og at Aksamije har blitt mye bedre enn tidligere. Hvis Luringane klarer å få til lag i hver turnering så blir de et lag å regne med i framtiden. Og det er kjekt å se at Falllom og Stavanger Futsal ennå holder et godt nivå 😊
1-2-3 Rogaland sin pulje i helgen:

Søndag 05.02.17 kl. 11:00 – 13:30

Pulje 3

1-2-3 Rogaland Futsal
Downteam
Sørnes og de andre
Fallom
Luringane

OBS: Ledige plasser i helgen, ta kontakt på Facebook Futsal Norway for påmelding og info.

Please follow and like us:
error
Annonse: