Referat fra Stavanger: Blir Luringane tittelutfordrer i årets NM?

Innholdsrik turnering!
Annonse:

En liten, men veldig innholdsrik turnering ute på Figgjo. En liten kjøretur på 25 minutter ut i idyllisk natur. Vi får dessverre ikke oppleve så mye av naturen innendørs, men vi får oppleve mye bra futsal.

Turneringens høydepunkt var nok å finne i pulje 3 når de store gigantene 1-2-3 Rogaland Futsal, Fallom og Luringane skulle møtes til duell. En STOR utfordring for nykommerene Sørnes og de andre som virkelig bet godt fra seg i denne puljen. De fikk det virkelig tøft, men med litt trening kan de fint hamle opp med de 3 store i Stavanger.

 

Pulje 1
Dynamo Klepp 10p + 19
FFF 10p +11
The Money Team 4p
Catos Disipler 4p
Riska/Hana 0p

Riska/Hana i aksjon mot Dynamo Klepp som ble puljevinnere

Vi starter med pulje 1 der Dynamo Klepp og FFF viste seg å være hakket bedre enn de andre lagene i puljen. Det ble en ren puljefinale mellom de nevnte lag i siste kamp. Denne ble tett og spennende hvor det ikke ble kåret noen vinnere, kampen endte 1-1 og Dynamo Klepp ble kåret som vinnere av pulje 1 på grunn av bedre målforskjell. The Money Team leverte småleken futsal og karret seg videre på en 3. plass. Catos Disipler leverte svært offensiv futsal i form av å slippe inn litt vell mange mål, men det var fortsatt mange smil å spore til mannskapet hos Cato. Riska/Hana var eneste jentelag representert i Stavanger Indoor, de slo godt fra seg og scoret hele 5 mål i turneringen. Mange av målene etter fint spill.

 

Pulje 2
Dolap 12 p
Stolte Haner 6 p
Storhaug Kompisene 0 p

Pulje 2 ble svært innholdsrik, selv med kun 3 lag i puljen. Nykommerene Storhaug kompisene fikk det svært tøft i første kamp mot Dolap der det ble nederlag med hele 7 i sekken. Laget hevet seg betraktelig de neste 3 kampene og slo nesten Dolap i den andre kampen. Dolap var svært gode i forige turnering med sitt fysiske spill og vant alle sine 4 kamper. Stole Haner vartet opp med teknisk futsal, men klarte ikke å overvinne Dolap. Dermed ble det 2. plass på Stolte Haner i pulje 2.

 

Pulje 3
Luringane 10p +9
1-2-3 Rogaland Futsal 10p +8
Fallom 6 p
Sørnes og de andre 3 p
Downteam 0 p

Pulje 3 var nok på forhånd dømt til å bli dødens pulje, det har faktisk for vane å bli det på søndager i Stavanger Indoor. Stormakter som Fallom og 1-2-3 Rogaland Futsal mot regjerende mester Luringane skulle bli en thriller. I tillegg vartet Sørnes og de andre opp med å slå godt fra seg mot disse stormaktene. De klarte ikke å få poeng mot noen av lagene, men var nære i mange anledninger, men gikk slitne mot slutten.
Luringane fortsatte der de slapp fra desemberturneringen og var svært solide. Åpnet med 1-1 mot 1-2-3 og tok en sterk seier 2-0 mot Fallom. Fallom åpnet med 3-0 mot Sørnes og de andre, før det ble tap 2-0 mot Luringane. I siste kamp mot 1-2-3 sto det lenge 1-1, men Fallom tok ut keeper i håp om å ta 2. plassen i puljen. Dette utnyttet 1-2-3 nådeløst og vant tilslutt 3-1.

 

Kvartfinaler
Dynamo Klepp – Fallom 1-4
Dolap – Money Team 2-0
Luringane – Stolte Haner 1-0 e.eo
FFF – 1-2-3 Rogaland Futsal 0-2 w.o

Luringane i aksjon mot Stolte Haner

I første kvartfinale gikk Dynamo Klepp respektløst til verks og presset Fallom bakover i banen og skapte store sjanser. Det skulle dessverre ikke for dem holde helt inn, rutinen til Fallom slo inn og de vant tilslutt komfortabelt 4-1. Dolap fikk det også tøft mot The Money Team, men de fikk det første viktige målet før de så sikret seieren med 2-0. Luringane skulle få det skikkelig tøft mot nykommerene Stolte Haner, de var også alene med keeper midtveis i kampen, men dommeren blåste dessverre for Stolte Haner litt for kjapt i fløyten. Slik at de ikke fikk fordelen med å komme alene med keeer. Det måtte ekstraomganger til hvor Luringane gikk rett i angrep og scoret på Golden goal allerede etter 13 sekunder. I siste kvartfinale måtte FFF trekke seg fra kampen, noe som gav 1-2-3 w.o i sin kamp.

 

Semifinaler
Fallom – Dolap 1-2
Luringane – 1-2-3 Rogaland Futsal 2-0

Ali med ryggen til utfordrer 1-2-3s Morgan Gramstad

 

Det ble 2 svært innholdsrike semifinaler mellom 3 lag fra pulje 3 og 1 lag fra pulje 2. Det var svært lite som skulle avgjøre vinneren mellom Dolap og Fallom, men det var Dolap som trakk det lengste strået og gikk videre til finalen. I kampen mellom Luringane og 1-2-3 ble det svært hett. Etter 7 minutters spill fikk en av spillerene på 1-2-3 direkte rødt for en dytt på motspiller, dette skjedde langt vekke fra spillets gang. Dette utnyttet Luringane på det smarteste og tok seieren 2-0.

 

Finale
Dolap – Luringane 1-3

Tidlig i kampen fikk en av av spillerene på Luringane en kraftig overtråkk, noe som gjorde at de kun var akkurat 5 spillere. Det skulle forøvrig vise seg å være nok i kampen om turneringsseieren. 2 minutter før pause får Ole A. Nordahl ett oppspill som han header over Hilmo i Dolap sitt mål til 1-0 ledelse. Dolap slo kraftig tilbake like etterpå og utlignet til 1-1 på ett innøvd frispark ved Nikola Petronjievic. 1-1 sto seg til pause. Fartsfull og veldig intensiv finale hvor det var mange vinnerskaller på begge lag.

Alf J. Aano setter inn 2-1 mot Hilmo Baltic på 9 meterstraffe

 

I 2. omgang ødelegger Dolap litt for seg selv når de lager sitt 4. frispark i den 2. omgangen. Noe som betydde 9 meters straffe for Luringane og Alf J. Aano som satte denne i mål bak keeperlegende Hilmo Baltic som har vært med siden Indooren startet i Stavanger. 2-1 til Luringane midtveis i 2. omgang gjorde at Dolap måtte fremover i banen, noe som gjorde at rommene var større for Luringane fremover i banen. Dette utnyttet nok en gang Alf Jakob Aano som sikret seieren 3-1 like før slutt.

Vi gratulerer Luringane med 2 av 2 i Stavanger Indoor; en outsider til tittel i kommende  NM-mesterskap?

 

Merk: Neste turnering blir dessverre avlyst grunnet lav oppslutning.

Please follow and like us:
error
Annonse: