I Sofaligaen kan vi fokusere på å ha det gøy!

Destroyers er med for moroa og det sosiale!
Annonse:

Destroyers begynte tidlig med futsal i Oslo Indoor, og deltok i såkalte sofagrupper i vanlig klasse.

Max Totland fra Destroyers kommenterer:

– Siden videregående i 2004-2006 tror jeg ikke vi har deltatt før nå i høst da vi så at Sofaturneringen var innført. Vi fikk samlet et lag med den orginale videregående gjengen. Ambisjonsnivået har aldri vært spesielt høyt, og Sofaligaen passer oss derfor perfekt, hvor vi kan fokusere mest på det sosiale og å ha det gøy.

Saken fortsetter under bildet.

Destroyers | Fra venstre: Håvard Halse, Ulrik Børresen, Max Zachrisson, Thomas Meier, Anders Hjort, Håvard Steinde

 

– Etter den overaskende 2. plassen sist turnering har vi fått troen på at vi kan være med å kjempe om seiern neste turnering. Som lag er vi ganske blanda drops, med noen som har spilt endel mens andre som omtrent aldri rører en fotball utenom turneringen. Laget består av keeperkjempen Meier, det solide forvarsankeret Håvard Rød, det strategiske geniet Ulrik, den dødlige supervingen Anders, assist kongen Håvard Hvit og undertegnede på topp som spydspiss.

Premieseremoni etter finalen i Sofaligaen. Bjørndal Videregående Skole i hvite drakter, Destroyers i mørke drakter.

 

Destroyers er klar for helgens Sofaliga, og spiller i følgende gruppe:

Søndag 12.02.17 kl. 11:45 – 14:15 SOFALIGA

Pulje C

IDV
Destroyers
Gutta Boys
Godfoten FK
Frambu FK

Please follow and like us:
error
Annonse: