Deafpool til topps i Nivå 1

Sikret de 7 siste poengene denne sesongen.
Annonse:

Endelig gikk Deafpool helt til topps!

Deafpool

Av Joakim Hjelle

Da er helgens turnering ferdigspilt. Vi har hatt aktivitet på Bønes både fredag, lørdag og søndag. Det var fire sofapuljer og en nivå 1 pulje denne helgen. På fredag var det avspark for de to første sofapuljene. Tijuana som har gjort det bra tidligere spilte  i pulje A og gjorde det bra. På lørdag var det ny sofaliga-pulje. Denne puljen og dagen vil nok bli husket mest for mye temperatur og vinnervilje hos lagene. Uten å ha statistikk på det så er jeg ganske sikker på at denne puljen slo ny rekord på Bønes i antall utdelte kort. Unitedguttene99 og Team-Bergen og Omegn Entrepenør gikk omsider videre fra denne puljen på henholdsvis 1 og 2 plass. Søndag var det klart for en pulje fra sofaligaen og en nivå 1.

I nivå 1 ble det en litt annerledes pulje når ene laget ikke møtte opp og alle fire lagene var sikret avansemang. Forhåndsfavoritten, Hødden IL vant puljen med Offside som nr 2 og Deafpool og Alt for damene på plassene bak. Siden det bare var en pulje møttes disse også i semifinalen. Hødden IL tok seg greit videre mot Alt for damene mens Deafpool til slutt vant en spennende kamp mot Offside.

Da var det altså duket for finale mellom Deafpool og Hødden, Hødden som hadde slått Deafpool komfortabelt en time tidligere i gruppespillet måtte tåle å være favoritter. De tok også en tidlig ledelse. Men Deafpool svarte og med en enorm innsats og noen enkeltspillere som virkelig skilte seg ut vant de til slutt 5-3. Deafpool hadde også med noen spillere som skal representere Norge i Døvemesterskapet i Futsal. Vi gratulerer masse med seieren og ønsker de lykke til!

Vi takker  dommerne Andreas Larsen, Sondre Moe og Henning Langedal for innsatsen!

Please follow and like us:
Annonse: